1
1
0
0
0

Son dönemlerin en dikkat çeken akıllı telefon üreticilerinden biri olan Vivo, yeni orta sınıf akıllı telefonu Y70'i geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Ülkemizde de satışa sunulan akıllı telefon; üçlü arka kamera kurulumu, FHD+ ekranı ve 16 MP ön kamerasıyla orta sınıfın iddialı modelleri arasında yer alıyor.

Tasarımla başlayacak olursak cihaz, ön tarafta sol üst köşeye yerleştirilmiş delik tasarımlı ön kamera ve nispeten kalın sayılabilecek alt çerçeveye sahip. Arka tarafa geçtiğimizdeyse sol üst köşede dikey olarak yerleştirilmiş üçlü arka kamera kurulumu ve hemen yanında bir LED flaş bizleri karşılıyor. Ses açma kapama ve güç düğmelerinin tamamı ise sağ tarafta bulunuyor.

Vivo Y70 neler sunuyor?

Vivo Y70

6,44 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlük sunan AMOLED panele sahip olan cihaz, gücünü iki yıllık bir işlemci olan Snapdragon 665'ten alıyor. 11 nm işlem sürecinden çıkan bu işlemciye 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama eşlik ederken, pil kısmındaysa 33 W'lık hızlı şarjı destekleyen 4.100 mAh'lik bir batarya cihazda yer alıyor. Vivo, bu bataryanın yarım saatlik bir şarj ile %65'e kadar doluluğa ulaşabildiğini iddia ediyor.

Kameralardan da bahsedecek olursak 16 MP ön kameranın yer aldığı telefonda 48 MP geniş açı, 2 MP makro ve 2 MP derinlik lensleri olmak üzere üçlü arka kamera kurulumu bulunuyor. Arka kamerayla 4K 30 FPS'de video kaydı desteklenirken, ön kamerayla ise 1080P 30 FPS kayıt yapılabiliyor.

Vivo Y70 kamera performansı

Piyasada 3500 TL seviyesinden satışa sunulan Vivo Y70 ile ilgili aktaracaklarımız bu kadardı. Cihazın gerçek hayat testlerinde nasıl sonuçlar verdiğini öğrenmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için de sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0