Volkswagen'den Emisyon Skandalına Özür Niteliğinde Reklam Filmi

12
8
4
2
0
Volkswagen, son yayınladığı reklam filmi ile emisyon skandalı için bir anlamda özür dilerken elektrikli otomobillerin geleceği aydınlatacağını ima etti.

Volkswagen, dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olmasının yanı sıra tartışmalı geçmişi ve dipten zirveye çıkmayı bilmesiyle ünlüdür. Şirket, bir dönemi kana bulayan Nazi partisine yakınlığı nedeniyle fazlasıyla eleştirilmiş olsa da modern bir otomobil üreticisi olmayı başardı. Birkaç yıl önce ortaya çıkan emisyon skandalı ise şirket tarihindeki en kötü ünlü olaylardan biri olarak anılıyor.

Alman otomotiv devi, şirketin elektrikli otomobil serisi olacak ID için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videodaki dikkat çeken detay, Volkswagen’in emisyon skandalını görmezden gelmek yerine şirket geçmişine ait karanlık bir dönem olarak görmesi ve bu skandalın ardından elektrikli otomobil geliştirilmesine odaklanarak karanlık dönemden aydınlık döneme geçileceğinin sinyalini vermesi.

Videoda Volkswagen yönetimini temsil eden bir adam, karanlık bir koridordan aydınlığa doğru yürüyor. Bu sırada emisyon skandalını radyodan duyuyor. Gergin ve depresif bir tavır sergileyen adam, orijinal Volkswagen minibüsünün teknik çizimlerine bakarak ilham alıyor ve ekrana üretim bandı görüntüleri geliyor. Ardından yeni, elektrikli Volkswagen minibüsün ışığı ortamı aydınlatıyor.

Kaynak : https://carbuzz.com/news/volkswagen-has-the-perfect-dieselgate-apology
12
8
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
8
4
2
0