WhatsApp'tan Kullanıcıları Büyük Bir Dertten Kurtaracak Yeni Özellik: Artık Eski Mesajları Bulmak Daha Kolay Olacak!

21
3
2
2
1
WhatsApp, mesaj aramayı kolaylaştıracak bir özellik üzerinde çalışıyor. Beta kullanıcılarına açılan yeni özellik, mesajlarda istediğimiz tarihe gidebilmemizi sağlayacak.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni özellikleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Platform, en son anket oluşturmanıza olanak tanıyan bir özelliği kullanıma sunmuştu.

Şimdi ise uygulamaya aslında birkaç yıl önce de denenen yeniliğin geleceği ortaya çıktı. WABetaInfo tarafından aktarılanlara göre WhatsApp, sohbetlerde arama yapmayı kolaylaştıracak ‘tarihe göre arama’ özelliğini getirecek. Bu özellik, aslında iki yıl önce de platform tarafından denenmiş, ancak kullanıma sunulmamıştı.

Mesajlarda istediğiniz tarihe gidebileceksiniz

WABetaInfo’ya göre ’22.19.0.73’ kodlu yeni bir iOS beta güncellemesinde bu özellik görüldü. Beta kullanıcılarının erişebileceği özellik, bir sohbet içerisinde istediğimiz bir tarihe atlamamızı mümkün hâle getiriyor.  Bu tarz bir özelliğin, uygulamada tam tarihini bilmediğimiz mesajları aradığımız zamanlarda oldukça yararlı olacağını söyleyebiliriz.

Ayrıca paylaşılan ekran görüntüleri, tarihe göre arama seçeneğinin nasıl kullanılabileceğini de gösteriyor. Buna göre özellik, sohbetlerde mesaj ararken klavyenin sağ üst kısmına denk gelen yerde beliren takvim simgesiyle kullanılabilecek. Kullanıcılar bu simgeye tıkladığında istedikleri tarihi seçerek aradıkları güne ulaşabilecekler.

WhatsApp’ın bu yeni özelliği ne zaman geniş çapta kullanıma sunacağı ise henüz bilinmiyor.

21
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
3
2
2
1