Xiaomi'den Yeni Akıllı Bileklik: Şeffaf Kordonlu Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition

55
23
8
7
5
Xiaomi, tasarımı oldukça dikkat çekici olan yeni bir akıllı bileklik çıkardığını duyurdu ancak bu saati kullanma şansına herkes erişemeyecek.

Xiaomi, Mayıs ayının sonunda Xiaomi Mi Band 3 isimli akıllı bilekliklerini piyasaya sürmüştü. İlk etapta turuncu, mavi ve siyah olmak üzere üç renk seçeneği ile sunulan bilekliklere son olarak yeni bir seçenek eklendi. Xiaomi Mi Band 3 Explorer Edition ismi ile duyurulan bu yeni bileklik şeffaf olacak ve tasarımı oldukça hoş görünüyor.

“Explorer Edition” ifadesi, genellikle Xiaomi Mi 6 Bright Silver Explorer Edition veya Xiaomi Mi 8 Explorer Edition gibi Xiaomi akıllı telefon serileri için kullanılıyordu. Ancak Xiaomi, benzer ifadeleri artık özel seri akıllı bileklikler için de kullanacağa benziyor. Bu şeffaf tasarımı özel yapan şey ise dileyen herkesin sahip olamayacak olması.

Şirket, bilekliğin seri üretimini gerçekleştirmeyecek ve Xiaomi kullanıcıları arasında gerçekleşecek olan bir çekilişle hediye edilecek. Çekilişin detayları ve ne zaman gerçekleşeceği henüz bilinmese de yakın zamanda açıklanması bekleiyor. Dolayısıyla bir fiyat bilgisi de bulunmayan saatin dahil olduğu serinin diğer üç renginin satış fiyatları ise farklı alışveriş sitelerinde 180 TL ile 250 TL arasında değişiyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2018/06/26/xiaomi-mi-band-3-explorer-edition-with-translucent-band-surface-online/
55
23
8
7
5
Emoji İle Tepki Ver
55
23
8
7
5