Xiaomi’nin İzmir’deki Mağazasının Açılış Tarihi Duyuruldu

37
6
3
0
0
Xiaomi, 20 Temmuz’da İzmir Optimum AVM’de özel indirimlerle Mi Store’u hizmete açacak.

Xiaomi, geçtiğimiz sene ile birlikte ülkemizde daha etkin olmak istiyor. Bunun için İstanbul’da pek çok noktada mağaza açan şirket, İstanbul dışındaki ilk mağazasını ise İzmir’de açacak. İzmir’in en büyük alışveriş merkezlerinden olan İzmir Optimum’da açılacak olan Mi Store, 20 Temmuz’da Xiaomi severlere hizmet etmeye başlayacak.

Mi Türkiye İstanbul

Açılışa özel fırsatlar sunacak yeni Mi Store, Türkiye’de İstanbul’dakilerden sonra açılan ilk mağaza olacak. Cepport distribütörlüğünde açılacak olan mağaza, aynı zamanda Türkiye’de hizmete açılan en büyük Mi Store olma özelliğini de taşıyacak. Akıllı telefonlar dışında Xiaomi’nin bilgisayar, tablet, kulaklık ve çok sayıda farklı ürününü satacak olan mağaza, Xiaomi’nin Türkiye’de daha çok tanınmasını sağlayacak gibi duruyor. 

Eğer sizler de çeşitli indirimlere sahne olacak mağaza açılışına katılmak istiyorsanız, İZBAN metro ile giderek Esbaş durağında inebilirsiniz. Eğer arabayla gidecekseniz de Gaziemir istikametinde Ege Serbest Bölgesi’ne giderek Optimum AVM’ye ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Türkiye İzmir

Xiaomi, ülkemiz dışında başta Hindistan olmak üzere hemen hemen tüm pazarlarda uygun fiyatlı ve kaliteli teknolojik ürünler sunduğu için tercih edilen bir firma oldu. Yüzde 5 kar payını geçmeyeceklerini söyleyen Xiaomi, şimdilik bu sözünü tutuyormuş gibi görünüyor. 

37
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
6
3
0
0