Xiaomi'nin Satışıyla Rekorlar Kıran Telefonu Redmi Note 7'ye Yeni Bir Renk Seçeneği Geldi

24
5
2
1
0
Xiaomi’nin alt markası Redmi, amiral gemisi Note 7 için Nebula Kırmızısı, Neptün Mavisi ve Uzay Grisi dışında yepyeni bir alternatif renk seçeneği tanıttı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, çıkardığı amiral gemisi Note 7 ile piyasayı kasıp kavurmuştu. Telefon; normalde Nebula Kırmızısı, Neptün Mavisi ve Uzay Grisi renk seçeneklerine sahipti ancak markanın resmi Weibo (Çin’in Facebook’u denebilir) hesabında paylaşılana göre telefon için yeni bir renk seçeneği geliyor.

Resimden anlaşıldığı kadarıyla Redmi Note 7 serisine eklenecek yeni renk seçeneği beyaz olacak ancak renkte bazı desenler yer alacak. Ayrıca yeni rengin isminin, Pearl White (İnci Beyazı), Marble White (Mermer Beyazı) veya Polar White (Kutup Beyazı) gibi havalı bir isim olacağı tahmin ediliyor.

redmi note 7

Öteki yandan Redmi Note 7 Pro’nun TENAA listelemesinde yeni renk seçeneği ile herhangi bir detay belirtilmiyor ancak Redmi’nin Weibo’daki paylaşımında kullandığı ifade "Redmi Note 7 Serisi". Bu yüzden yeni renk seçeneğinin iki modele de gelebileceğini söyleyebiliriz.

Xiaomi, şimdiye kadar 15 milyondan fazla Redmi Note 7 serisi telefon satmış durumda ve bu rakamın yeni renk seçeneği ile birlikte daha da artacağı tahmin ediliyor. Yeni renk seçeneği, yakın gelecekte global olarak satışa çıkacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/07/15/redmi-teases-new-color-variant-for-the-redmi-note-7-series/
24
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
5
2
1
0