Yangının Yemyeşil Marmaris’i Korku Filmi Setine Çevirdiğini Gösteren Video

43
3
2
0
0
Yangının Yemyeşil Marmaris’i Korku Filmi Setine Çevirdiğini Gösteren Video
Sosyal medyada gezi videoları paylaşan Adam Axoi, yangının Marmaris’teki ormanları nasıl yok ettiği gözler önüne seren bir video yayınladı. Video’da yangından önce ve sonra görüntüler mevcut.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizin dört bir yanında başlayan orman yangınları, maalesef ki ülkemizin ciğerlerini yani ormanlarımızı ve içindeki canlıları yok ediyor. Yetkililer ve vatandaşlar her ne kadar yangınlara müdahale etmeye çalışsalar da bu yangınlar doğal çevreye çok ciddi zararlar verdi bile.

Ülkemizin her yanında patlak veren orman yangınların belki de en çok konuşulanları Marmaris’teki orman yangıları oldu. Adam Axoi tarafından paylaşılan bir video ise Marmaris’teki yangının ne denli yıkıcı olduğunu gözler önüne seriyor.

Adam Axoi’nin paylaştığı video

()

Hollanda’da doğup büyümüş ve sosyal medyada seyahat videoları paylaşan Adam’ın paylaştığı video, yangının yarattığı hasarı bizlere açıkça gösteriyor. Videonun üst kısmı Adam’ın daha önce yaptığı Marmaris gezisinden alınmışken alt kısmı ise yangının ardından çekilmiş bir görüntü.

Yeşillikler içinde huzur dolu bir yolun nasıl korku filminden bir sahneye dönüştüğü ise bu videoda açıkça belli oluyor. Axoi, videonun açıklamasına “Marmaris... Keşke bu videomu paylaşmak durumunda kalmasaydım. Hayatımda ilk defa üst üste olumsuz videolar paylaşıyorum günlerdir. Çünkü canım acıyor...” diyerek yangınlar hakkındaki üzüntüsünü takipçileri ile paylaştı.

Umuyoruz ülkemizdeki bütün yangınlar bir an önce söndürülür ve ileride başka yangınlar yaşanma ihtimaline karşı gerekli önlemler alınır.

43
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
43
3
2
0
0