Golf'ü Unutturur: Yeni Volkswagen Polo GTI'ın Fotoğrafları Paylaşıldı

29
5
3
1
0
Hyundai i20 N, Ford Fiesta ST gibi modellere rakip olarak karşımıza çıkacak Volkswagen Polo GTI'ın fotoğrafları paylaşıldı. Bizzat Volkswagen yöneticisi tarafından paylaşılan fotoğraflar, yeni Polo GTI'ın Golf'ü unutturabilecek kadar sportif ve şık görüneceğini gösteriyor.

Her ne kadar fiyat açısından ulaşılması 'bir tık' daha zor olsa da koymuş olduğu standartlar itibarıyla hem Türkiye'nin hem de dünyanın en popüler otomobil markalarından biri olan Volkswagen, Türkiye'de özellikle sınıfının en iddialı modelleri arasında yer alan Golf ve Polo ile öne çıkıyor. Eğer Volkswagen Polo'yu seviyorsanız, sizin için güzel haberlerimiz var. 

Volkswagen'in Binek Otomobil bölümü CEO'su Ralf Brandstätter, LinkedIn hesabından paylaşmış olduğu fotoğraflar ile makyajlanan Volkswagen Polo GTI modelini gün yüzüne çıkardı. Paylaşımda yalnızca iki adet fotoğraf bulunduğundan tüm tasarım detayları hakkında konuşmak zor ancak gördüğümüz kadarıyla yeni Polo GTI, VW hayranına Golf'ü unutturabilecek kadar güzel görünüyor.

VW Polo GTI

Özellikle önden bakıldığında bir 'Polo' olduğunu unutturacak kadar sportif bir görünüm sunan yeni Polo GTI, asıl numarası olan 'GTI' versiyonu öne çıkarmak için fren kaliperlerinden tampon üstü çizgilere kadar kırmızı tasarım detaylarına sahip. Araç, standart Polo'ya kıyasla çok daha sportif bir tampona sahip olmakla birlikte, LED gündüz farları da ön farların altından ızgaranın ortasındaki VW logosuna kadar uzanıyor.

Fotoğrafları paylaşan Ralf Brandstätter, GTI hayranlarına 'güçlü bir TSI motor' vadediyor. Tahminler, aracın makyaj öncesi versiyonda bulunan 204 beygir 320 nm tork sunan 2.0 litrelik benzinli motor ile karşımıza çıkacağı yönünde. Ayrıca 6 ileri manuel şanzımanın da yerini DSG şanzımana bırakacağı söyleniyor.

Polo GTI arka

Brandstätter, makyajlanan Polo GTI'ın içinden görseller paylaşmamış olsa da aracın güncellenen Tiguan ve Arteon'dakine benzer klima kontrolleri, standart dijital gösterge paneli ve 9,2 inçlik bir dokunmatik bilgi eğlence ekranı ile geleceği tahmin ediliyor. Volkswagen, yeni Polo GTI'ı ay sonuna kadar tanıtmayı vadetmişti ki bugün ayın son günü. Dolayısı ile gün içinde 'Yeni Polo GTI Tanıtıldı' haberi ile karşınıza çıkmamız çok da sürpriz olmaz.

29
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
5
3
1
0