2 Aydır Ortalarda Görünmeyen YouTuber Belle Delphine Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

85
18
7
4
2
Banyo yaptığı suyu paketleyip satan ve 2 aydır ortalıklarda görünmeyen YouTuber Belle Delphine hakkında bilmediğiniz 10 ilginç bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz. Gelin Belle Delphine'i daha yakından tanıyalım.

Belle Delphine, yaptıklarıyla sosyal mecralarda dikkat çekmeyi başarmış geniş bir takipçi kitlesine sahip genç bir YouTuber. Bilindiği gibi Delphine, kendi duş aldığı suyu internette satışa çıkardıktan sonra çok daha fazla takipçiye ulaşmış ve ses getirmişti.

2 aydır ortalarda görünmeyen ve birçok platformda hakkında teoriler ortaya atılan Belle Delphine hakkında biraz daha bilgi edinmek isterseniz sizler için 10 bilgiyi derledik. İşte Belle Delphine'i yakından tanımanıza yardımcı olacak 10 bilgi.

10. Belle Delphine, 20 yaşına girmek üzere:

Belle Delphine

Belle Delphine, önümüzdeki günlerde 20 yaşına girmeye hazırlanıyor. Ünlü YouTuber, 23 Ekim 1999’da doğdu. 20’li yaşların Delphine’e neler getireceğini hep beraber göreceğiz.

9. Belle Delphine, aslında bir cosplay modeli:

Belle Delphine, aslında bir İngiliz cosplay modelidir. Instagram hesabından aralıklarla cosplay fotoğraflarını paylaşan Delphine, bu fotoğrafları sayesinde çok fazla beğeni alıyor.

8. Gerçek adı Belle Delphine değil:

Belle Delphine

Belle, ilk adını değiştirmeden YouTube kanalı için kullandı ancak soyadını değiştirdi ve Delphine yaptı. Gerçek adıysa Belle Kirschner. Belle, bu konuda iyi bir tercih yapmış çünkü Delphine soyadı Kirschner’dan daha akılda kalıcı.

7. Belle Delphine'in Reddit’te bir topluluğu mevcut:

Belle Delphine

Belle Delphine’in Reddit’te açılmış bir alt başlığı mevcut. Toplulukta 22.000’den fazla abone var ve bu sayıya ulaşmak sadece 1 ay sürdü. Belle Delphine, takipçiler söz konusu olduğunda onları nasıl yönlendireceğini çok iyi biliyor.

6. Belle Delphine, banyo yaptığı suyu gerçekten satıyor:

Belle Delphine

Belle Delphine’in banyo suyu satışının gerçek olmadığını düşünenler var ancak Belle Delphine, gerçekten duş aldığı suyu paketleyip satıyor. İlk başlarda 30 dolardan satışa çıkardığı su, zamanla çok popüler oldu ve şu anda 250 dolara satılıyor.

5. Belle Delphine’in Instagram’ı kapatıldı:

Belle Delphine

Kısa süre önce Belle Delphine’in Instagram hesabı mevcuttu ancak artık Delphine’in herhangi bir resmi Instagram hesabı yok. Ünlü YouTuber’ın topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle hesabı silindi. Hesabı silinmeden önce ünlü YouTuber’ın 4,5 milyon takipçisi bulunuyordu.

4. Delphine, internetten gerçekten çok para kazanıyor:

Belle Delphine

Belle Delphine, hâlâ milyon dolarlık rakamlara ulaşamasa da girişimciliği sayesinde oldukça ciddi paralar kazanıyor. Ünlü YouTuber’ın şu anki gelirinin 20 yaşına yeni girecek bir çocuk için hiç fena olmayan bir miktar olan 300.000 dolar olduğu tahmin ediliyor.

3. Belle Delphine, Güney Afrika’da doğdu:

Belle Delphine

Belle, bir İngiliz vatandaşı ve hâlâ Londra’da yaşıyor ama doğduğu yer Londra değil. Belle Delphine, aslında Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde doğdu ve daha sonra ailesiyle birlikte Londra’ya taşındı.

2. Kanıtlanmayan bir tutuklama vakası yaşadığını iddia ediyor:

Son zamanlarda YouTuber, bir tweet atarak hamsterını birisinin çaldığını ve hırsızın arabasına saldırarak hakaretler ettiğini açıkladı. Hamsterını çalan kişiden geldiğini iddia ettiği mesajları da paylaşan Belle, bu iddiaları resmi olarak kanıtlayamadı.

1. Eski hayranları, YouTuber’ı onları kandırmakla suçluyorlar:

Belle Delphine

Instagram hesabı kapatıldıktan sonra sosyal medyada sessiz kalan Belle, hesabın silinmesi ile ilgili bir açıklama yapmadı ve takipçileri gıda zehirlenmesi geçirdiğini iddia etti. Patreon takipçilerine yeni bir hesap açan YouTuber, yine içerik üretmekten yetersiz kalınca takipçilerinden tepki toplama başladı. Takipçileri onları kandırdığını ve dolandırıldıklarını düşünüyorlar.

Belle Delphine hakkındaki 10 ilginç bilgiyi listelediğimiz yazımızın sonuna geldik. Ünlü YouTuber'ın neden ortalıkta görünmediği hakkındaki detayları da yukarıdaki haberimizden inceleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.tvovermind.com/belle-delphine/
85
18
7
4
2
Emoji İle Tepki Ver
85
18
7
4
2