ZTE, 100 Dolarlık Yeni Kapaklı Telefonu Cymbal-T’yi Duyurdu

1
0
0
0
0
ZTE, 100 Dolarlık Yeni Kapaklı Telefonu Cymbal-T’yi Duyurdu
Çin merkezli üretici şirket ZTE, bütçe dostu olarak tabir edeceğimiz yeni kapaklı telefon modeli Cymbal-T’nin duyurusunu gerçekleştirdi.

ZTE, Android tabanlı yeni akıllı telefon modeli Cymbal-T’yi duyurdu. Birçok kişi artık kapaklı telefon modellerini satın almak istemiyor olsa da Cymbal-T’nin dokunabilir ekranlı olması, cihazın satın alınmasını sağlayacak en önemli özelliği olarak gözümüze çarpıyor.

Cymbal-T, 3.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip. 1.1GHz hızında çalışan Snapdragon 210 işlemcisi bulunan model, 1 GB RAM ve 32 GB’a kadar arttırılabilir 8 GB hafızaya sahip. 5/2 MP çözünürlüklerinde arka ve ön kamerası bulunan cihazın 4G LTE bağlantı desteğine sahip olduğunu da belirtelim. İşletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop.

Haber başlığında belirttiğimiz üzere cihazın fiyatı 100 dolar. ZTE’nin Türkiye’de resmi olarak bazı modellerinin satışa sunulduğunu biliyoruz, bu modelin hangi ülkelerde satışa çıkarılacağı belli olmasa da ülkemizde satışa sunulma ihtimalinin bulunduğunu belirtelim. Eğer Türkiye pazarına girerse fiyatı da ortalama 450 - 500 TL civarında olacaktır.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0