Cem Yılmaz'ın ''Ne Veriim Abime'' Espirisi Marka Oluyor

0
0
0
0
0
Cem Yılmaz'ın meşhur espirisi artık pizza markası olacak.

Cem Yılmaz'ın gösterilerinden birinde kullandığı ve kısa sürede sosyal medyada dilden dile dolaşan, hatta çeşitli caps'lere de konu olan ''ne veriim abime'' espirisi artık bir işletme markası olacak.

Ankara'da 10 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren bir firma, ''Ne veriim abime'' adının pizza markası olarak tescil edilmesi için Türk Pateny Enstitüsüne (TPE) başvurdu.

Şirket sahiplerinden Niyazi Pak'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

"Pizza hamurunu tost haline getirip üretime aldık. Çok fazla ilgi gördü ve halen üretiyoruz. Bunun yanı sıra dürüm pizzayı ürettik. Ülkemizin gıda anlamında tüketim tarzına yakın olması düşüncesiyle yola çıktık ve ürettik. Fakat bir şeylerin eksik olduğunun farkındaydık. Son dönemde yaptığımız sokak anketleri ve araştırmalarımız bizi yeni bir marka ismine itti. Ne olabilir diye düşünürken, 'Ne vereyim abime' cümlesinin komedyen Cem Yılmaz tarafından farklı bir üslupla söylendiğini fark ettik. Yani 'Ne veriim abime...' Bozmadan bu şekilde gidip Türk Patent Enstitüsüne başvurularımızı yaptık. Sonuç bekliyoruz. İnşallah güzel işler yaparak ülkemize katkı sağlarız".

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0