Altın Kaplama Huawei P30 Pro, Ünlü Çinli Aktörün Elinde Görüntülendi

38
17
9
7
0
Günümüzde premium olarak adlandırılan üst segment akıllı telefonlar bulunuyor ancak bu telefonların yanı sıra bazı üçüncü parti şirketler tarafından da akıllı telefonların ultra premium sürümleri çıkartılıyor. Altın kaplama olarak karşımıza çıkan bu telefonlar, genellikle sınırlı sayıda çıkıyor. İşte bu ultra premium altın kaplama telefonlardan bir tanesi de Huawei P30 Pro oldu.

Redmi’nin sınırlı sayıdaki Gold Redmi K20 Pro’yu resmî olarak duyurması sonrası Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin de P30 Pro’sunun Gold sürümü çevrim içi ortamlarda ortaya çıktı. Ana gövdesi tamamen altından oluşan telefon, ilk olarak Çinli aktör Donnie Yen’in elinde görüntülendi. Şu an için bu, ultra premium cihaza ilişkin herhangi bir resmi detay ya da fiyat bulunmuyor.

Fotoğraflara bakıldığında telefonun arka tarafının 24 ayar saf altından kaplama olduğu görülüyor ki bu oldukça hassas el işi bir altın kaplama ve oymacılık yapıldığı anlamına geliyor. Telefonun arka tarafında ayrıca aktör Donnie Yen’in de ismi yazıyor.

Huawei P30 Pro Gold kutu

Huawei P30 Pro Gold sertifika

Huawei P30 Pro Gold Donnie Yen

Bu özel sürüm Huawei P30 Pro, kendisine özel kutusu ve altın kaplama sertifikası ile birlikte geliyor. ABD ile olan gerilimin bir nebze de olsa azalması sonrası işler, Çinli akıllı telefon markası için iyiye gidiyor gibi duruyor.

Fotoğraflarda, telefonu gönderdiği belli olan Gold Elite sitesi Huawei P30 Pro öncesinde Samsung’un, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 telefonları için de altın kaplama işleri yapmıştı. Siz telefonların özel altın kaplama sürümleri ya da sınırlı sayıda çıkarılan sürümleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/24/golden-huawei-p30-pro-appears-in-the-hands-of-donnie-yen/
38
17
9
7
0
Emoji İle Tepki Ver
38
17
9
7
0