3D RPG Oyunu Mobius Final Fantasy, Android ve iOS İçin Yayınlandı

0
0
0
0
0
Square Enix’in yeni ve ücretsiz 3 boyutlu grafiklere sahip mobil rol yapma oyunu Mobius Final Fantasy, Android ve iOS kullanıcıları için sunuldu.

Geçmişte efsane olan RPG oyunu Final Fantasy’nin eski oyunlarını mobil için ücretli olarak sunan Square Enix, özellikle fiyat politikası nedeniyle zaman zaman tepki çekse de Final Fantasy serisinin hayranları mobil platformda da oyuna yoğun ilgi gösteriyor.

Eski Final Fantasy oyunları yayınlanmaya devam ederken Square Enix, Final Fantasy adı altında mobil için özel 3 boyutlu grafiklere sahip bir rol yapma oyunu geliştirdi. Senaryosunu geçmişte Final Fantasy’nin iki önemli oyununu yazan kişinin yazdığı Mobius Final Fantasy, uzun süredir oyunseverler tarafından heyecanla bekleniyordu.

2015’ten beri bir şekilde gündemde olan Mobius Final Fantasy, bugün itibariyle Android ve iOS işletim sistemleri için ücretsiz bir şekilde yayınlandı. Kısa sürede yoğun ilgi gören oyun mobil RPG tarafında önemli bir yere sahip.

Eğer Mobius Final Fantasy oyununu indirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantılardan oyunu iOS ve Android için indirebilir, bağlantıların hemen altından ise oyunun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0