Activision, E3 2019'a Katılmayacağını Açıkladı

14
8
1
1
0
Amerika'nın Los Angeles şehrinde, 11 Haziran Salı günü E3 etkinlikleri başlayacak. Oyun severler tarafından heyecanla beklenen bu etkinlikte, Activision firmasının oyun standı kurmayacağı ortaya çıktı.

Amerika'da yaşayan oyun severler, her yıl geleneksel olarak düzenlenen E3 etkinliğine katılıyorlar. Bu etkinliklerde video oyun sektörünün önde gelenleri yeni oyunlarını tanıtıyor ve bazı aktiviteler düzenliyor. Bu sene yapılacak olan etkinlikler için oyun severlerin meraklı bekleyişleri sürerken Activision'ın yapılacak olan etkinliklere bu sene de katılmayacağı ortaya çıktı. Bu da fuara gelen oyun severlerin Activision oyunlarını etkinlik alanında göremeyeceği anlamına geliyor.

Activision'un stant açmayacağı, kat planlarının ortaya çıkmasından sonra anlaşıldı. Sonrasında durum, Activision yetkilileri tarafından onaylandı ancak bu durum Activision için bir ilk değil. Şirket 2016 yılından sonra bir daha kendi basın toplantılarını da düzenlemedi. Bunun yerine ufak röportajlar vermeyi tercih etti. Oyunların tanıtılması konusunda ise görevi Sony ve Microsoft gibi şirketlere bırakan Activision'ın neden böyle davrandığı bilinmiyor.

Activision tarafından bu sene yayımlanan 'Sekiro: Shadows Die Twice'ın başarısı su götürmez bir gerçek. Ayrıca Haziran ayı içerisinde duyurulması planlanan yeni bir Call of Duty serisinden bahsedilirken Activision için E3 etkinliği özellikle bu sene çok önemliydi. Ancak Activision, bir sonraki hamlesi için Microsoft ile hareket edecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/gaming/activision-wont-be-on-the-show-floor-at-e3-2019/
14
8
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
8
1
1
0