Adobe, Photoshop ve Lightroom'un Eski Versiyonlarını Kullanıma Kapattı

19
5
3
3
2
Adobe, kullanıcıların taleplerini daha iyi karşılamak ve odaklanabilmek için uygulamaların çok eskiyen sürümlerini kullanıma kapattı. Kullanıma açık daha az versiyonun oluşu, şirketin hatalarla ve taleplerle daha iyi ilgilenmesine yol açabilir.

Adobe Creative Cloud, kullanıcılarına uygulamalarının eski versiyonlarını kullanmasına izin verdi. Kullanıcıları memnun eden bu değişikliğin bir de sınırlaması mevcut. Adobe CC, sadece seçilmiş olan eski sürümlerin kullanılmasına izin veriyor. Daha eski olan sürümler ise kalıcı olarak kullanıma kapatıldı.

Her uygulama için farklı versiyonları kaldıran Adobe CC'nin bu değişikliği yapmasındaki ana amaç kullanıcıların taleplerine daha doğru bir şekilde karşılık verebilmek. Yapılan değişiklikle birlikte Photoshop ve Lightroom uygulamalarının son iki büyük sürümlerinden daha önce yayımlanmış olan tüm versiyonlar kaldırıldı.

Eğer Adobe uygulamalarını aktif olarak kullanıyorsanız ve eski versiyonları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız Creative Cloud'daki "Uygulamalar" sekmesinden "Diğer Sürümler" seçeneğini seçebilirsiniz. Böylece Adobe'un aktif olarak sunduğu tüm eski versiyonları görüntüleyebilirsiniz.

Kaynak : https://petapixel.com/2019/05/10/adobe-cc-removes-older-versions-of-photoshop-and-lightroom/
19
5
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
19
5
3
3
2