Ekim Ayında Amazon'dan Alıp Beğendiğimiz Ürünler

92
44
16
7
4
Ekim ayında Amazon'dan satın aldığımız ve beğendiğimiz ürünleri bir araya getirdik ve sizin için değerlendirdik.

Hayatın her alanından ürünlerin bulunduğu ve Türkiye’ye girişinden bu yana ürün yelpazesini giderek genişletmeye devam eden Amazon Türkiye’den yeni ürünlerle karşınızdayız. Her ay Amazon'dan aldığımız ürünleri sizlerle paylaşıyoruz ve bu ay da listemizde ihtiyacımız doğrultusunda araştırarak alıp çok da memnun kaldığımız ürünler var.

Gelin, Amazon’dan kolay bir şekilde satın alabileceğiniz ve 30 gün içinde fikrinizden vazgeçtiğinizde hiçbir koşul olmadan iade edebileceğiniz ürünlere yakından bakalım.

  • Avantajlı fiyatlardan faydalanmak ve daha sonraki indirimlerden erken haberdar olmak için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Amazon Prime üyeliği içerisinde ayrıca hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming yanında geliyor :)
Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Amazon Türkiye'den bu ay satın aldığımız ürünler

Samsung Galaxy Tab A9+

Eğer günlük işlerinizi halledebileceğiniz, basit oyunlar oynayabileceğiniz ya da dest çalışabileceğiniz kullanışı ve uygun fiyatlı bir tablet arıyorsanız Samsung Galaxy Tab A9+'ı tercih edebilirsiniz. Biz de ofiste günlük işlerimizde kullanmak üzere aldık ve memnun kaldık.

Tabletin 4 GB RAM ve 64 GB'lik depolaması da kullanım senaryoları düşünüldüğünde yeterli geliyor. Ayrıca daha çok depolama alanına ihtiyaç duyarsanız da MicroSD ile 1 TB'ye kadar yükseltebiliyorsunuz. Eğer göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Klasse Classic XXL Mouse Pad

Bu ay aldığımız bir diğer ürün ise bu mousepad. Gerçek bir fiyat/performans ürünü olan bu mousepad hem büyüklüğü hem de malzeme kalitesyile bu fiyata alınabilecek en iyi seçeneklerden biri.

İncelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

92
44
16
7
4
Emoji İle Tepki Ver
92
44
16
7
4