Nisan Ayında Amazon'dan Alıp Beğendiğimiz Ürünler

92
43
16
7
4
Nisan ayında Amazon'dan satın aldığımız ve beğendiğimiz ürünleri bir araya getirdik ve sizin için değerlendirdik.

Hayatın her alanından ürünlerin bulunduğu ve Türkiye’ye girişinden bu yana ürün yelpazesini giderek genişletmeye devam eden Amazon Türkiye’den yeni ürünlerle karşınızdayız. Her ay Amazon'dan aldığımız ürünleri sizlerle paylaşıyoruz ve bu ay da listemizde ihtiyacımız doğrultusunda araştırarak alıp çok da memnun kaldığımız ürünler var.

Gelin, Amazon’dan kolay bir şekilde satın alabileceğiniz ve 30 gün içinde fikrinizden vazgeçtiğinizde hiçbir koşul olmadan iade edebileceğiniz ürünlere yakından bakalım.

  • Avantajlı fiyatlardan faydalanmak ve daha sonraki indirimlerden erken haberdar olmak için buradan Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Amazon Prime üyeliği içerisinde ayrıca hızlı kargo, Prime Video ve Prime Gaming yanında geliyor :)

Amazon Türkiye'den bu ay satın aldığımız ürünler:

PGYTECH Aksiyon Kamerası Vantuzu

360° açı ayarı yapılabilen, dayanıklı ve güçlü bir aksiyon kamerası vantuzu arıyorsanız bizim tercih ettiğimiz bu ürüne siz de göz atabilirsiniz

Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

GoPro Şarj Edilebilir 2'li Batarya

Gelişmiş 1720 mAh lityum iyon pil, geleneksel GoPro pillerine göre %13 kadar daha hızlı şarj oluyor. -10 dereceye kadar sıcaklıklarda bile performans dengesini koruyor. 

Göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

SanDisk Extreme PRO

SanDisk QuickFlow Teknolojisine sahip olan bu kart, 200 MB/sn8’ye kadar yüksek okuma hızları ile tüm işlemlerinizi hızlı şekilde çözebilmenizi sağlıyor.

Buraya tıklayarak sepetinize ekleyebilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.
92
43
16
7
4
Emoji İle Tepki Ver
92
43
16
7
4