Amazon, Yüzüklerin Efendisi Dizisinin 2. Sezonunun Geleceğini Açıkladı

30
5
3
3
0
Amazon, heyecanla beklenen Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) dizisinin ikinci sezonunu bir kez daha onayladı. Arkasında oldukça yetenekli bir yazar kadrosunun yer aldığı dizinin ilk sezon çekimleri Yeni Zelanda’da devam ediyor.

Devasa bütçesi, yetenekli yazar kadrosu ve zengin bir evrende geçmesi nedeniyle beklentileri bir hayli artıran Yüzüklerin Efendisi dizisi, Game of Thrones’un arkasında bıraktığı boşluğu doldurmayı amaçlıyor.

Projenin ilk sezonu için ön prodüksiyon çalışmaları şu anda Yeni Zelanda’da devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi dizisinin oyuncu kadrosu henüz tam anlamıyla belirlenmedi; ancak Markella Kavenagh, Will Poulter ve Joseph Mawle gibi birçok oyuncunun şu ana kadar gerçekleştirilen çekimlerde rol aldığını biliyoruz. 

lord of the rings

Sabırsızlıkla beklenen seri, JD Payne ve Patrick McKay tarafından geliştiriliyor. Yazar kadrosunda Gennifer Hutchison (Breaking Bad)  ve Bryan Cogman’ın (Game of Thrones) da olduğu serinin ilk bölümünü Jurassic World: Fallen Kingdom filminin yönetmeni Juan Antonio Bayona yönetecek. 

Amazon, Yüzüklerin Efendisi dizisini ilan edildiğinde iki sezonluk bir taahhüt vermişti. Sözünü tutan ABD’li şirket, henüz ilk sezon çekimleri devam eden dizinin ikinci sezonunu onayladı. Seri, Amazon Studios tarafından Warner Bros. Entertainment'ın bir bölümü olan Tolkien Estate and Trust, HarperCollins ve New Line Cinema ile iş birliği içinde üretiliyor. 

İlk sezonu 20 bölümden oluşması beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi, Tek Yüzük’ün yaratılışı, Sauron’un yükselişi ve ilk yenilgisinin dahil olduğu 3441 yıllık bir dönemi merkezine alacak. Amazon’un 1 milyar dolardan fazla bütçe ayırdığı serinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. 

Kaynak : https://variety.com/2019/tv/news/lord-of-the-rings-renewed-1203408823/
30
5
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
30
5
3
3
0