Apex Legends'a Ortalığı Kızıştıracak Yeni Bir Oyun Modu Geliyor

21
13
5
3
3
Battle Royale oyunu Apex Legends yeni ve özel bir oyun moduna kavuşuyor.

Şubat ayında piyasaya sürülen ve sürüldüğü gibi oyun dünyasını kasıp kavuran Battle Royale oyunu Apex Legends, sektörde çok hızlı bir şekilde büyüyerek kendi tahtına oturdu. Uzun zamandır oynanışında bir değişiklik olmayan Apex Legends, bu hafta içerisinde çok özel bir oyun modu için güncelleme alacak.

Profesyonel oyuncuları karşı karşıya getirme ve kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak olan yeni oyun modunun adı "Apex Elite Queue". Sadece oynadıkları oyunlarda ilk 5'te yer alan oyuncuların oynayabileceği yeni mod, oyunun yapımcısı Respawn Entertainment tarafından çok kısa bir süre önce ortaya çıkarmış ve yeni modun 4 Haziran tarihinde oyuna ekleneceğini söylemişti.

Oyuncuların Apex Elite Queue modunda diğer başarılı oyunculara karşı oynayabilmeleri için herhangi bir maçı ilk 5'te bitirmiş olmaları ve daha sonrasında oynayacakları maçları da düzenli olarak ilk 5 içerisinde bitirmeleri gerektirildiği notu düşülüyor. Yeni oyun modunda birinci gelen takıma özel herhangi bir ödül hakkında bilgi verilmese de oyuncular tarafından böyle bir ödülün oyunda yer alacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/06/02/new-apex-legends-mode-only-be-for-best-players/
21
13
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
21
13
5
3
3