Apex Legends'a Gibraltar'ın Kalkan Hatasını Düzelten Güncelleme Geliyor

24
5
0
0
0
Apex Legends'ın sevilen karakteri Gibraltar'ın sahip olduğu büyük hata, çok yakında ortadan kalkıyor.

4 Şubat'ta yaptığı çıkışını takip eden günlerde oyuncu sayısındaki artışla rekor üzerine rekor kıran Apex Legends'ın yapımcısı Respawn, Battle Royale oyunu için sıklıkla güncelleme yayımlayarak ortaya çıkan hataları hızlı bir şekilde düzeltiyor. Çok yakında gelecek bir güncelleme ile bu sefer Gibraltar'ın hatasının düzeltileceği bilgisi ise yine oyunun yapımcısı tarafından verildi.

Gibraltar'ın hatası fazlasıyla göreceli bir durum olarak karşımıza çıkıyor zira oyuncular için bu bir hata değil, mükemmel bir özellik. Diğer oyuncuların kullandığı ekipmanların Gibraltar'ın kalkanında takılı kalması birçok oyuncu tarafından kullanılan bir hata. Respawn ise bu hatayı “Diğer oyuncuların, Gibraltar’ın kalkanına nesne yapıştırmalarına izin veren hata düzeltildi” güncelleme notuyla beraber ortadan kaldıracağını belirtiyor.

Oyuncular ise bu hatanın fazlasıyla eğlenceli anlar yaşatabildiğini ve bu sebeple oyundan kaldırılmaması/düzeltilmemesi gerektiğini savunuyorlar. Gibraltar'ın kalkanına yapıştırılan zıplama rampaları, oyunu hem taktiksel hem de eğlenceli kılan yanlarından birisi. Oyunculardan gelen açıklamalara Apex Legends'ın yapımcısı Respawn ise şu şekilde yanıt verdi:

"Ortaya çıkan oynanışları görmek gerçekten eğlenceli oldu ancak bu özelliğin var olması tasarlanmadığı için ileride çok daha büyük sorunlara yol açabilir. Bu doğrultuda Gibraltar'ın kalkanına artık hiçbir ekipman yapışmazken kalkan, Arc Star'ları üzerinden sektirecek."

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/18/apex-legends-update-gibraltar-shield-bug/
24
5
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
24
5
0
0
0