Apple'ın iOS 13’ü Açıklayacağı Tarih Belli Oldu

22
11
3
2
0
Apple’ın 3-7 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği Dünya Geliştirici Konferansı (WWDC) için yayınladığı basın davetiyeleri, iOS 13 için önemli detayları ortaya çıkardı.

Apple’ın bu yılki WorldWide Developer Conference (WWDC) etkinliğinin tarihi, 3-7 Haziran olarak açıklanmıştı. San Jose, Kaliforniya’da bulunan McEnery Convention Center’da yapılacak olan aktivitenin basın davetiyeleri de dağıtılmaya başlandı. Bu davetiyeler, iOS 13'ün 3 Haziran tarihinde tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Bu davetiyelerde yer alan notlara göre Apple, iOS 13 hakkında ilk defa açıklamalar yapacak. Bu açıklamalara yeni özellikler, beta versiyonunun yayınlanma zamanı gibi konularda yapılacak olanlar da dahil. İsteyen iPhone kullanıcıları beta aşamasında iOS’u test edebilecekler. Yeni mobil işletim sisteminin bu yıl sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.

iOS 13’ün kendi içerisinde bir karanlık mod ile geleceği konuşuluyor. Son dönemde kullanıcıların hemen her uygulama ve yazılımdan karanlık mod talebi bulunuyor. Android Q da beta versiyonunda böyle bir karanlık mod ile geldi.

Etkinlikte Apple’ın, diğer işletim sistemlerinin de yeni versiyonlarını açıklaması şaşırtıcı olmayacaktır. Akıllı saatler için yeni, App Store dstekleyen bir watchOS, akıllı televizyonlar ve Apple tv için tvOS ve özellikle yeni iPad’lerde kullanılacak bir macOS açıklanması ihtimaller dahilinde bulunuyor.

Geçtiğimiz yıl yapılan etkinlikte daha ziyade yazılımlara odaklanılmış, ABD’li dev yalnızca MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarını yenilemişti. Bu yıl da benzer bir etkinlik görebiliriz ancak Apple’ın “bir şey daha” açıklamak konusundaki becerisini göz ardı etmememiz gerekiyor. Etkinlikte sürpriz açıklamalar da gelebilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/ios_13_will_be_unveiled_on_june_3-news-37175.php
22
11
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
22
11
3
2
0