Apple Müjdeyi Verdi: Apple TV+ Türkiye’ye Geliyor

33
11
3
2
0
Apple’ın bugün tanıttığı Apple TV+ platformunun Türkiye’ye gelip gelmeyeceği bilinmiyordu. Apple Türkiye’nin son güncellemesinin ardından uygulamanın Türkiye’de de olacağı kesinleşti.

Apple’ın yeni online yayın servisi Apple TV+, Lansmanda yüzü aşkın ülkede hizmete gireceğinin haberini vermişti ancak hangi ülkelerde hizmete gireceği konusu koca bir soru işaretiydi. Birçok insanın merakla beklediği soruysa fazla vakit geçmeden cevaplandı.

Apple’ın resmi sitesinde açtığı yeni sekmesinden de görülebildiği üzere Apple TV+ hizmeti ülkemizde de bulunacak. Şu an için fiyatı ya da tam çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Fiyat hakkında net bir açıklama bulunmasa da Apple’ın fiyat politikasını belirlerken rakibi Netfix’in fiyat politikasına yakın bir şey seçmesinin gerektiğini söyleyebiliriz. Yapılan açıklamaya göre Apple TV+, ülkemizde 2019'un sonbahar ayında hizmete başlayacak.

Apple’ın lansmanıyla ilgili haberlerimizden haberdar olmak için aşağıda bulunan yazılarımızı okuyabilirsiniz. Yeni gelişmelerden anında haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.apple.com/tr/apple-tv-plus/
33
11
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
33
11
3
2
0