Apple, Söylenenlere Göre 'Apple One' Adında Bir Abonelik Sistemi Duyuracak

21
8
3
2
0
Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, tüm servislerini tek bir abonelik altında toplayacak Apple One adlı yeni bir abonelik sistemi planlıyor.

ABD’li teknoloji devi Apple, akıllı telefon pazarında satışların günden güne azalmaya başlamasıyla birlikte dijital ürünlere ve servislere daha fazla önem verir hale geldi. Apple Music ile en popüler çevrimiçi müzik servislerinden birine sahip olan şirket, Apple Arcade, Apple TV+, Apple News+ gibi hizmetleriyle farklı çevrimiçi hizmetler de sunuyor.

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, bundan çok daha fazlasını hedefliyor ve müşterilerine Apple One adında servis paketleri sunmayı planlıyor. İddiaya göre Apple, söz konusu Apple One paketleriyle birlikte müşterilerine tek bir abonelik paketinde birden fazla servisten faydalanma imkanı sunacak.

"Tüm Apple servisleri tek bir abonelikte toplanacak"

Apple music

Gurman’a göre Apple One’ın giriş seviye paketi 5 dolar civarında bir abonelik ücretine sahip olacak Apple Music ile Apple TV+’ı bir arada sunacak. Apple One’ın en üst paketi ise Apple Music, Apple TV+, Apple News+ ve Apple Arcade’in yanı sıra bir iCloud depolama alanı sunacak ve fiyatı 45 dolar seviyesinde olacak.

Mark Gurman’a göre Apple, söz konusu servisi iPhone 12 modelleriyle birlikte duyuracak ve lansmana özel bir kampanya başlatması da olası. Bildiğiniz gibi Apple, geçtiğimiz yıl iPhone 11’ler ile birlikte Apple TV+’ı tanıtırken yeni iPhone’ları satın alanlara bir yıllık üyelik hediye etmişti. Benzer bir kampanya iPhone 12 satın alacak Apple müşterileri için de sunulabilir.

iPhone 12'lerin çıkışı birkaç hafta gecikecek

apple arcade

Son mali rapor duyurusunda iPhone 12 modelleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Apple, yeni iPhone’ların geleneksel olarak eylül ayında gerçekleşen lansmana yetişemeyeceğini ve birkaç hafta gecikme yaşayacağını ifade etmişti. Apple One ile birlikte sunulacak paketler, uygun fiyatlı olması halinde Apple hayranlarına söz konusu gecikmeyi unutturabilir.

Kaynak : https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-13/apple-readies-apple-one-subscription-bundles-to-boost-services
21
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
21
8
3
2
0