Apple Pencil İddialarını Güçlendiren iPhone 11 Kılıfları Ortaya Çıktı

23
8
8
2
0
Popüler akıllı telefon kılıf üreticisi Olixar'ın ürettiği ve MobileFun isimli bir internet sitesinde yer alan iPhone kılıflarında bulunan Apple Pencil bölmesi, iPhone 11'lerde Apple Pencil desteğinin olacağını gözler önüne seriyor.

Teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone'larını tanıtacağı lansmana oldukça kısa süre kaldı. Apple'ın daha önceki tanıtım tarihleri göz önünde bulundurulduğunda, şirketin yeni modellerini tanıtması için birkaç haftasının olduğunu söyleyebiliriz.

Tanıtıma çok kısa bir süre kaldı ancak Apple, bugüne kadar yeni iPhone modelleriyle ilgili ser verip sır vermedi. Telefon modellerinin neredeyse hiçbir özelliği bilinmiyor ancak yeni iPhone'larla ilgili çok sayıda söylenti var. Şimdiyse bu söylentilere bir yenisi eklendi ve yeni iPhone'ların kalem desteğine sahip olacağı.

iPhone 11

Bu seferki iddiaların sahibi popüler telefon kılıfı üreticisi Olixar. Olixar, yeni iPhone'lar için telefon kılıflarını üretmiş durumda ve bu kılıflar, "MobileFun" isimli bir internet sitesinde listelendi. Olixar'ın iPhone 11 kılıflarında yer alan dikkat çekici bir detay var: Apple Pencil koyma bölümü. Zaten daha önce ortaya çıkan iPhone 11'lerin Apple Pencil desteğine sahip olacağı iddiaları, Olixar'ın telefon kılıflarıyla biraz daha güçlenmiş oldu.

İşte Olixar tarafından üretilen iPhone 11 kılıfları

iphone 11

Telefon kılıflarına bakıldığı zaman iPhone 11'lerin ön yüzü şirketin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü iPhone XS'le benzerlik gösteriyor. Ancak telefonun arka kısmına gelindiğinde Apple Pencil bölmesi açıkça görülebiliyor. Bu da daha önceden de dillendirilen iPhone 11'lerin Apple Pencil desteğinin olacağı söylentilerini kuvvetlendiriyor. Ancak elbette Olixar, üçüncü parti bir üretici ve bu telefon kılıfları, gerçeği yansıtmıyor da olabilir.

Eğer Apple, iPhone 11'lerine Apple Pencil desteği eklemeyi düşünüyorsa, büyük bir ihtimalle yeni bir de Apple Pencil üzerinde çalışmalarını sürdürüyordur. Kullanıcı konforunu önemseyecek olan Apple, yeni bir Apple Pencil serisi üreterek bu ürünlerin hem boyutunu küçültecektir hem de daha hafif bir hale getirerek taşımayı kolaylaştıracaktır. Ancak elbette bu bilgilerin bir iddia olduğunu yeniden hatırlatmakta fayda var. Olixar, her ne kadar geçtiğimiz dönemlerde başarılı tahminler yürütmüş olsa da Apple'dan resmi açıklama gelmeden bu bilgileri doğrulamak mümkün değil. Bunun içinse, Apple'ın önümüzdeki ay içerisinde yapması beklenen lansman etkinliklerini beklememiz gerekiyor.

Kaynak : https://www.cultofmac.com/646854/new-iphone-11-pro-cases-make-way-for-apple-pencil/
23
8
8
2
0
Emoji İle Tepki Ver
23
8
8
2
0