Avatar 2’nin Son Çekim Gününde Setten Fotoğraf Paylaşıldı

86
32
7
4
3
Yaklaşık 10 yıldır çıkmasını beklediğimiz, James Cameron'ın şaheseri Avatar'ın devam filminin çekimleri dün sona erdi. Resmi Avatar Twitter hesabından yapılan paylaşımda çekimlerin son gününde setten fotoğraf paylaşıldı.

Bundan tam 10 yıl önce, 2009 yılında James Cameron’un yönetmenliğini yaptığı Avatar filmi çıkmıştı. Aralık 2009’da ülkemizde de vizyona giren film, hikayesi ve orijinalliğiyle herkesin dikkatini toplamış ve büyük oranda olumlu eleştiriler kapmıştı. Avatar’ın devam filmi ise o zamandan beri bekleniyordu.

İşte o devam filminin çekimleri dün sona erdi. 2021 yılında bizlerle buluşacak Avatar 2’de geriye yalnızca çekim sonrası işler kaldı. Avatar’ın resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşım, Avatar 2’nin nasıl çekildiğine dair fotoğraf içerdi ve filmin çekimlerinin sona erdiğini duyurdu.

Avatar 2 setinden fotoğraf:

avatar 2

Paylaşılan fotoğrafta Sea Dragon isimli yeni bir gemi görülüyordu. Pandora gezegenine yapacağımız dönüş, paylaşılan fotoğrafla birlikte bizi daha da sabırsız hale getirdi. Fakat daha sonra tweet altında bir yoruma verilen yanıt, hayranların sabırsızlığını daha da artıracak cinstendi.

Avatar’ın paylaşımına ‘Yakın zamanda devam filmi için bir fragman yayınlanacak mı?’ sorusu yöneltildi. Fakat resmi Avatar hesabı üzgün olduğunu belirterek "Maalesef yakın bir zamanda değil. Ancak fragman yayınlanana kadar sizi tutacak birçok şey olacak, mesela 2020’de çıkacak bir mobil oyun gibi!" yanıtını verdi.

Avatar, Avengers: Endgame’e kadar gişede en fazla hasılat yapan film olma unvanını elinde taşıyordu. Serinin devam filminin Avengers: Endgame’in hasılatını geçip geçmeyeceği konusu ise oldukça merak ediliyor. Avengers: Endgame, 2,79 milyar dolar hasılat elde ederek unvanın önceki sahibi Avatar’ın 2,78 milyar dolar hasılatını geride bırakmıştı.

avatar 2 çekimleri

Avatar 2’nin baş yapımcısı Jon Landau, bu senenin başında herkese sürpriz olan açıklamayı yapmış ve Avatar 2’nin yapımlarının zaten başladığını söylemişti. Landau, açıklamasına Avatar 2’de neler beklememiz gerektiğiyle ilgili de ufak ipuçları vermişti:

Cameron, insanların Avatar’ın devam filminden bekleyeceği her şeyi senaryoya yazdı. Kendini tamamlayan bir hikaye, daha önce hiç görmediğiniz türden bir dünyada duygusal bir yolculuk.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/11/30/avatar-sequel-shares-sneak-peak-massive-mothership-sea-dragon/
86
32
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
86
32
7
4
3