Avengers: Endgame'den Sonra Çıkacağı Kesinleşen 6 Marvel Filmi

153
13
11
6
6
Avengers: Endgame, Marvel Sinematik Evreni için çok büyük bir olay olsa da bundan sonra da filmler gelmeye devam edecek. İşte şu an stüdyonun üzerine çalıştığı 6 film.

Bu senenin sonunda Marvel Sinematik Evreni, yeni bir boyuta geçiş yapacak. Nisan ve Temmuz aylarında vizyona girecek olan Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home’dan sonra Marvel Sinematik Evreni'nde neler olup biteceği hakkında çok fazla detay bilinmiyor ancak bilinen bir şey varsa o da 2020 - 2022 yılları arasında sekiz filmin gösterime gireceği.

Marvel Sinematik Evreni'yle ilgili son zamanlarda hayranların kafasını karıştıran şey ise Marvel’ın sahibi olan Disney ile Fox’un birleşmesi. Gerçekleşen bu birleşme sonucunda Disney; X-Men, Deadpool ve Fantastic Four’un yayın haklarını eline aldı. Marvel Studios’un bu karakterleri nasıl kullanacağı henüz bilinmiyor. Gelin bilinmeyenleri bir kenara bırakıp, yakın gelecekte karşımıza çıkacağı bilinen 6 Marvel filmine birlikte göz atalım.

Black Panther 2

Black Panther, geçtiğimiz senenin en çok gişe hasılatı yapan filmi olmayı başarmıştı. Film, dünya çapında gişede 1 milyar dolar barajını aşmıştı. İlk filmin yönetmeni ve yazarlarından olan Ryan Coogler, ikinci filmde de yönetmen ve yazar koltuğunda olacak.

Black Widow

2010 yılında Iron Man 2 ile Marvel Sinematik Evreni'ne katılan Black Widow; tüm Avengers filmlerinde, Captain America: Winter Soldier filminde ve Captain America: Civil War filminde yer almıştı. Bu kadar filmden sonra Black Widow için bir film çekilmesi şart olmuştu.

Black Widow’un yönetmenlik koltuğunda Avustralyalı Cate Shortland olacak. Shortland, daha önce Lore ve Berlin Syndrome gibi filmlerin de yönetmenliğini yapmıştı.

Doctor Strange 2

İlk filmiyle 678 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden Doctor Strange’in maliyeti 165 milyon dolardı. Dolayısıyla ikinci filmin gelmesi çok da sürpriz değil. Doctor Strange’in devam filminde de ilk filmin yönetmeni ve yazarlarından olan Scott Derrickson yer alacak.

The Eternals

Jack Kirby’nin tanrısal Celestiallar’ı konu aldığı çizgi romanından uyarlanacak filmin yönetmenlik koltuğunda The Rider’ın da yönetmeni olan Chloe Zhao yer alacak. Bu filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin daha kozmik hikâyelere ve yeni alanlara açılması oldukça muhtemel.

Guardians of the Galaxy 3

Guardians of the Galaxy’nin üçüncü devam filminin gelmesi, birçok kişiyi şaşırtmamıştır ancak hayranları şaşırtan bir şey varsa o da filmin yönetmenliğine daha önce attığı saldırgan Tweet'ler sebebiyle kovulan James Gunn’ın getirilmesi olmuştur.

Gunn, ayrıca Warner Bros. ile yeni Suicide Squad filmi için de anlaşmıştı ancak kendisi ilk olarak GoG 3’ü tamamlayacak ve ardından yeni Suicide Squad filmine geçecek.

Shang-Chi

Çizgi romanlarda "Kung-Fu’nun ustası” olarak adlandırılan karakterin filminin yönetmenlik koltuğunda Short Term 12’i de yöneten Destin Daniel Cretton yer alacak. Ayrıca bu film Marvel’ın ilk Asyalı süper kahraman filmi olacak.

Sizin bu filmler arasında izlemeyi en çok istediğiniz film hangisi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Listedeki filmler hakkındaki detaylar ortaya çıktıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/marvel-cinematic-universe-movies-after-2019-details-release-dates-2019-3#the-eternals-4
153
13
11
6
6
Emoji İle Tepki Ver
153
13
11
6
6