Bambaşka Bir WhatsApp Deneyimi Sunan 'YoWhatsApp' Güncellendi

36
15
7
5
2
WhatsApp'ın özelleştirilmesini ve pek çok yeniliğin eklenmesini sağlayan YoWhatsApp isimli bir uygulama güncellendi. Yapılan güncellemeyle uygulamaya yeni yazı stilleri ve yazı boyutları, yeni emojiler, çeşitli güvenlik denetimleri eklenmiş durumda.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, bugün pek çok akıllı telefon kullanıcısı tarafından kullanılıyor. Ancak bazı kullanıcılar, WhatsApp'ın mevcut halinden çok da memnun olmayabilirler. Örneğin bir WhatsApp kullanıcısı, diğer kullanıcıların tamamı tarafından aranmak istemeyebilir veya durumunu, sadece belirlediği kişilerin görmesini isteyebilir. İşte bu özellikleri sunan ve özelleştirilmiş bir WhatsApp uygulaması olan "YoWhatsApp" da bu işlevleri kullanıcılara sağlıyor.

WhatsApp'ın "premium özellikler"ini kullanıcılara sunan bir uygulama olarak bilinen YoWhatsApp, ciddi anlamda popüler bir uygulama. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, WhatsApp deneyimlerini en uç noktalara kadar özelleştirebiliyorlar ve bu da kullanıcılara daha farklı bir WhatsApp deneyimi sunuyor. Şimdiyse YoWhatsApp isimli bu uygulama güncellendi ve yeni özelliklere kavuştu.

YoWhatsApp

WhatsApp'ın işlevselliğini artıran üçüncü parti bir uygulama olan YoWhatsApp'ın 8.0 sürümüyle kullanıcılar, .apk, .zip, .pdf gibi pek çok uzantıya sahip dosyaları karşı tarafa gönderebiliyorlar. Üstelik geliştiriciler, karşı tarafa gönderilen dosyaların boyutlarını da büyütmüş durumdalar. YoWhatsApp'ın yeni sürümüyle birlikte kullanıcılar, karşı tarafa 700 megabayta kadar dosya gönderimi yapabiliyorlar.

Kullanıcıların sohbet bölümünü de güncelleştiren geliştiriciler, kullanıcıların farklı yazı stilleri ve yazı boyutları kullanmalarını sağlayan bir takım değişiklikler yapmış durumda. Bu sayede kullanıcılar, diledikleri zaman sohbet bölümünde gönderilen ve alınan mesajların genel görünümünü değiştirebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar, uygulamaya dahil edilen pek çok yeni emojiyi de kullanabilecekler.

WhatsApp'ın orijinal sürümünü de yakından takip eden geliştiriciler yeni sürümle birlikte kullanıcıların gizlilik ve güvenlik seviyelerini de yenilemiş durumdalar. 8.0 sürümüyle birlikte YoWhatsApp kullanıcıları artık, uygulama için PIN, desen veya parmak izi kilidi koyabiliyorlar. Hatırlayacağınız üzere bu özellik, yakın bir geçmişte orijinal WhatsApp uygulaması için de kullanıma sunuldu.

Tüm bunlara ek olaraksa YoWhatsApp geliştiricileri, uygulamanın daha çok kullanıcıya erişebilmesi için YoWhatsApp'ın uyum paletini genişleterek uygulamayı Android 8 Oreo ile de uyumlu bir hale getirmiş durumdalar.

  • Not: YoWhatsApp uygulaması üçüncü taraf bir uygulama olduğundan kullanılması halindeki tüm sorumluluk kullanıcının kendisindedir.
  • Not 2: Bu uygulama, WhatsApp'ın Google'a yaptığı başvuru sonrasında Google Play Store'dan kaldırılmış ve sadece internet siteleri üzerinden APK dosyası olarak indirilebilmektedir.
  • Not 3: Uygulamanın önceki sürümlerinin kullanılması nedeniyle WhatsApp, bazı kullanıcıların hesaplarını yasaklamıştır. Geliştiriciler bu sürümle yasaklanma olayı için yeni güvenlik önlemleri aldıklarını söyleseler de bu tarz uygulamaların kullanılması her zaman büyük bir risk teşkil etmektedir.
Kaynak : https://www.ciol.com/yo-whatsapp-v8-0-whats-new-latest-version/
36
15
7
5
2
Emoji İle Tepki Ver
36
15
7
5
2