Bankalar Yakında Cumartesi de Açık Olacak mı? Cumartesi Hizmet Verecek İlk Banka Olacak Yapı Kredi Kararından Vazgeçmiş Olabilir

110
66
10
4
4
Bankaların cumartesi günleri de hizmet vermesi için gerekli çalışmaların yürütüldüğü, sektöre yakın isimlerce dile getirilmeye başlanmıştı ki bu konuda yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre Yapı Kredi, bu konuda pilot uygulamayı hayata geçirecek ilk banka olacaktı. Ancak yeni ortaya çıkan bazı bilgiler, Yapı Kredi'nin bu kararından vazgeçmiş olabileceğini ileri sürdü.

Ülkemizde bankacılık sektörü ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Öyle ki bankaların çalışma saat ve günleri yakında yeniden belirlenecek. Zira edinilen bilgilere göre bankalar, cumartesi günü de çalışacaklar. Hatta yeni dönem için pilot uygulamanın Yapı Kredi olacağı belirtilmişti.

Edinilen bilgilere göre Yapı Kredi'nin İstanbul'daki Şaşkınbakkal şubesi'nin önümüzdeki günlerde cumartesi günü de çalışması bekleniyordu. Müşterilerine bilgilendirme geçen banka, cumartesi günleri 10:00-17:00 aralığında çalışacaklarını bildirmişti.

Diğer bankalardan açıklama gelmedi

Yapı Kredi

Yapı Kredi'nin müşterilerine yaptığı bildirimlerde, çalışma koşullarının normal hafta günü gibi olacağı ifade edildi. Buna göre ilgili şube, cumartesi günleri de normal mesai saatlerine devam ederek vatandaşlar için tüm hizmetler verilmiş olacaktı.

Yapı Kredi'nin yeni çalışma düzeniyle ilgili yapılmış farklı bir açıklama yok. Ancak ortaya çıkan yeni haberler, Yapı Kredi'nin bu uygulamadan vazgeçmiş olabileceğine yönelik iddialar ortaya atıyor. Üstelik bankanın pilot uygulamaya geçeceği Şaşkınbakkal Şubesi'nin, bugün açık olması bekleniyordu ancak şubenin kapalı olduğu görülüyor. Bu sebeple bankanın resmi bir açıklaması gelene kadar bu konu belirsizliğini sürdürüyor.

Üstelik diğer bankalardan da konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi. Pilot uygulamanın yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağı ile uygulamanın diğer bankaları kapsayıp kapsamayacağı da tam olarak bilinmiyor.

110
66
10
4
4
Emoji İle Tepki Ver
110
66
10
4
4