Batman Shadows Edition; PC, PS4, Xbox ve Switch İçin Duyuruldu

22
4
2
2
0
Telltale Games, Batman Shadows Edition'ı tüm PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC sahipleri için duyurdu. Oyun, bugün itibarıyla satışa çıkacak ve beraberinde bir ek içerik de getirecek.

Batman oyunlarını seviyorsanız, sizin için güzel haberlerimiz olduğunu söyleyebiliriz. Yayıncı Athlon Games ve geliştirici Telltale Games, geleceği bir süredir konuşulan Batman Shadows Edition’ı resmi olarak duyurdu. Üstelik Batman Shadows Edition, beraberinde bir grafik iyileştirmesi ve indirilebilir bir içerik de getirdi.

Batman Shadows Edition, PC oyuncuları tarafından Epic Games ya da Steam üzerinden edinilebiliyor. PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch sahipleri ise oyunu kendi mağazalarından satın alabiliyorlar. Batman Shadows Edition’ın fiyatı tüm platformlarda 29,99 dolar olarak belirlenirken; halihazırda Batman: The Telltale Series sahibi olan kişiler Shadows Mode adlı içeriğe 4,99 dolar ücret ile sahip olabiliyorlar.

Batman Shadows Edition; PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için yayınlanacak

batman

Türkiye’deki Steam kullanıcıları için 39,99 TL fiyat etiketine sahip olan Batman: The Telltale Series; Realm of Shadows, Children of Arkham, New World Order, Guardian of Gotham, City of Light olmak üzere toplam beş parçadan oluşuyor. Batman Shadows Edition, bugün içinde oyunseverlerin beğenisine sunulacak. 

Telltale Games CEO'su Jamie Ottilie, konuyla ilgili olarak paylaştığı açıklamada ikonik Telltale Games franchising ürününü The Telltale Batman Shadows Edition ile genişlettikleri için heyecanlı olduklarını dile getirirken; bunun, önümüzdeki aylarda Telltale Games ürün kataloğunda gerçekleşecek genişlemenin bir başlangıcı olacağını dile getirdi. 

22
4
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
22
4
2
2
0