Behzat Ç. BluTV’yi App Store’da Trendlere Soktu

30
6
6
0
0
Kendini uzun bir süre boyunca özlettiren efsane Türk dizisi Behzat Ç., dijital yayın platformu BluTV ile geri dönmesiyle App Store’un trendlerinde 2. sıraya girdi.

İlk açıklandığı zamanlarda Netflix’e mi yoks BluTV’ye mi gelecek diye büyük sükseler yaratan Behzat Ç., yeni sezonuyla büyük bir patlama yaptı. Sırf Behzat Ç. sayesinde BluTV, büyük bir abonelik geliri elde etti ve sadece bununla da yetinmedi.

App Store’da BluTV, Behzat Ç.’nin başarısı sayesinde trendlere 2. sıradan giriş yaptı. Mart ayında resmen geldiği duyurulan ve 25 Temmuz’da vizyona sunulan Behzat Ç., BluTV’nin şimdiye kadarki en büyük başarılarından biri oldu.

behzat ç. app store

7 yıllık bir aranın ardından izleyeniyle buluşan Behzat Ç., seyircilerin de şimdiden büyük beğenisini toplamayı başardı. Dizi Twitter’da da bir ara gündem olmuştu. Bunda Erdal Beşikçioğlu’nun muhteşem performansının etkisi de büyük.

BluTV’nin bu sağlam kitleye sahip olan diziye daha çok yatırım yaparak platformunu daha da büyütmek gibi bir planı var. Behzat Ç.’nin yakaladığı bu rantı fark eden oyuncu ve yapımcılar Kardeş Payı veya Leyla ile Mecnun gibi efsane dizileri de geri getirmeyi düşünebilir.

Kaynak : https://webrazzi.com/2019/07/27/blutv-behzat-c-ile-app-storeda-trende-girdi/
30
6
6
0
0
Emoji İle Tepki Ver
30
6
6
0
0