17
3
1
1
0

Webtekno ekibi olarak zaman zaman, piyasada gördüğümüz ilginç teknolojik ürünleri siz değerli takipçilerimiz için inceliyoruz. Bu videomuzda da sizlere yine benzerine kolay kolay denk gelemeyeceğiniz bir üründen bahsedeceğiz. 

Sevdiklerinizin oyun keyfini mahvedebileceğiniz bu uzaktan kumanda, küçük bir USB bellek aracılığıyla bir bilgisayara bağlanabiliyor ve dışarıdan bakıldığında herhangi bir televizyona aitmiş gibi görünüyor. Ancak ürünün geliştiricisi, kumandadaki tuşlara yaptığı atamalarla bilgisayarların kontrol edilmesini sağlıyor. Oyun bile oynayabildiğiniz bu kumandada dilerseniz kendiniz de özel tuş atamaları yapabiliyorsunuz.

Webtekno

Ufak bir mühendislik harikası olan bu uzaktan kumanda, bir denetleyiciye (USB) sahip. Bu denetleyici, kumandada bastığınız tuşları bilgisayar için yaptığınız atamalar haline dönüştürüyor. Bu sayede de bir bilgisayarı uzaktan kumanda ile aktif olarak kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu ürünün sizlere fazlasıyla eğlenceli dakikalar yaşatacağını söyleyebiliriz. Ancak bu ürünle şaka yapacağınız dostlarınızın bu durumdan hoşlanmayacağı da gün gibi ortada.

Bu videomuzda, dikkatinizi en az bilgisayarı kontrol edebildiğiniz televizyon kumandası kadar çekecek bir de çekiliş de bulunuyor. Huawei'nin alt markası olan HONOR tarafından başlatılan bu çekiliş, toplamda 50 hediye veriyor. 26 Haziran'a kadar katılım gösterebileceğiniz bu etkinlikle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak ve çekilişe katılmak isterseniz, sizleri burada bulunan bağlantıya bekliyoruz.

17
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
1
1
0