Bir Instagram Fenomeni, Daha Çok Beğeni Almak İçin 200 Yıllık Heykeli Çekiçle Kırdı

203
9
3
3
2
Polonyalı bir Instagram fenomeni, daha fazla beğeni almak için 200 yıllık heykeli çekiçle kırdı. Olayın ardından tepki gören kadın, mevcut takipçilerini de kaybetti.

Pek çok sosyal medya kullanıcısı beğeni sayısını artırmak için farklı yollara başvuruyor. Polonyalı Instagram kullanıcısı Julia Slonska ise beğenilerini artırmak için yaptığı hareket ile hem tepki çekti hem de mevcut takipçilerini de kaybetmeye başladı.

Slonska, birkaç gün önce Varşova'daki Swiss Valley Park'a giderek burada bulunan 200 yıllık bir heykelin burnunu çekiçle vurarak kırmıştı. Videoyu çeken arkadaşı ise Slonska’nın bu hareketine kahkahalarla karşılık vermişti.

Sosyal medya kullanıcıları, Slonska’nın bu hareketine anlam veremezken, genç kadının tarihi eserlere zarar vermek suçundan ceza alması gerektiğini belirttiler. Ayrıca Slonska’nın Instagram takipçileri de olayın ardında hızla azalmaya başladı.

Julia Slonska, söz konusu içeriği şaka amaçlı ve daha fazla beğeni almak için çektiğini belirtirken, yaptığı şeyden dolayı çok pişman olduğunu söyledi. Videoyu Instagram’dan kaldıran genç kadın, Facebook hesabını ise tamamen kapattı.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/avrupa/201905161039072630-instagram-fenomeni-daha-fazla-like-almak-icin-cekicle-200-yillik-heykeli-kirdi/
203
9
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
203
9
3
3
2