Blade, Farklı Projeler İle Geri Dönüyor!

1
1
1
0
0
Son zamanlarda yayılan yeni bir Blade filmi çekileceği dedikoduları üzerine Marvel'den; "Blade karakterinin başka projelere yerleştirilebileceği" haberi geldi.

İlk filmi 1998 yılında çekilen Blade serisi, dünya çapında bir üne kavuşmuştu. Vampir temasının önce sinemaya, daha sonra da televizyonlara yeniden dönüşünü sağlayan seri, ayrıca filmlerde kullanılan özel efektlerle de dönemin şartlarında ağzımızı açık bırakmıştı.

Bu kadar sevilen seri için yeni bir Blade filminin çekilip çekilmeyeceği dedikoduları ortada dolaşadursun, Marvel stüdyolarının başında bulunan Kevin Feige, Blade karakteri üzerine yeni bir film çekilmesinin şu an söz konusu olmadığını, ancak karakterin diğer Marvel projelerinde görülmesi ihtimali olduğunu belirtti. Yani Blade, peyaz perdede değil, dizilerde karşımıza çıkacak, ya da dizi ve filmlerde yan karakter olarak görülebilecek.

Feige, Blade karakterinin halen Marvel için önemli olduğunu belirtirken, karakterin yerleştirilebileceği birçok Netflix ya da ABC yapımının da olduğundan söz ediyor. Ayrıca son Blade filminin 2004 yılında çekildiğini de hatırlatan Feige, bugüne kadar geçen zaman içinde birçok özel efekt barındıran proje yaptıklarını. Ancak Blade’in ise adeta bıraktıkları yerde durmakta olduğunu söylüyor.

Özetle, bu yılın başlarında yeni bir Blade filmi çekmek istediğini söyleyen aktör Wesley Snipes ve Blade hayranları, yeni bir film yerine, karakteri kimi Marvel yapımlarında zaman zaman görmekle yetinecekler.

Kaynak : http://www.polygon.com/2016/10/12/13255554/marvel-blade-underworld
1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0