BlizzCon 2016 Çok Konuşulacak!

0
0
0
0
0
İki farklı yıl dönümünün bir arada kutlanacağı bu yılki etkinliğe, 20. yılını kutlayan efsane oyun Diablo damgasını vuracak.

Bildiğiniz gibi oyun devi Blizzard; Diablo, Starcarft veya WoW gibi oyun sektörüne yön veren efsane yapımlarının yanı sıra, her yıl düzenlediği BlizzCon etkinlikleriyle de meşhurdur. Ancak bu yıl Ekim ayında düzenlenecek olan etkinliğin, öncekilerden kimi farklılıkları olacak. Zira BlizzCon bu yıl, Blizzard’ın 25. ve Diablo’nun 20. yıldönümlerini kutluyor olacak.

Her yıl düzenlenen BlizzCon, oyuncular için tam anlamıyla bir "oyun şenliği" diyebiliriz. Etkinliğin on binlerce bileti her yıl, satışa çıktıktan dakikalar sonra tükenir. Program dahilinde düzenlenen bir dizi etkinliğe, dünyaca ünlü sanatçıların katıldığı konserler de dahildir ki; BlizzCon 2014’de Metallica sahne almıştı mesela. Konserlerin yanı sıra, katılımcıların arasında düzenlenen çeşitli yarışmalar, ünlü Starcraft takımlarının gösteri maçları ve türlü çeşit cosplay ile bir organizasyon harikası olan etkinlikte, katılımcılar yeni çıkacak Blizzard oyunlarının da, beta anahtarlarına sahip olma şansını yakalarlar.

Gelelim bu yıl düzenlenecek olan BlizzCon 2016’ya. Yazının başında da belirttiğimiz gibi; bu yılın hem Blizzard’ın kuruluşunun 25. yılı, hem de Diablo’nun çıkışının 20. yılı oluşu sebebiyle, BlizzCon 2016 adından oldukça söz ettirecek. Özellikle Diablo oyuncularının yüksek katılım sağlayacağı etkinlikte, ana temanın da bu oyun üzerine olması bekleniyor. Oyuncuların, yanlarında getirdikleri kameralarla çekecekleri görüntüleri yarıştıracağı film yarışması, çizim yeteneklerine dayalı sanat yarışması ve cosplay giyim yarışması ya da beraberlerinde getirdikleri çalgılarla katılacakları yetenek yarışması, dev etkinliğin yalnızca birkaç parçası.

Ayrıca katılımcılara bu yıla özel birçok sürpriz de hazırlayan Blizzard, tüm bu eğlencenin dışında, çok güzel bir olayın altına da imza atacak. Detayları henüz belli olmayan bir açık artırmadan elde edilecek olan gelir, hayır kurumlarına bağışlanacak.

4 Ekim tarihinde başlayacak olan BlizzCon 2016’yı dünyanın çeşitli yerlerinden 30 euro karşılığında internet üzerinden izlemek de mümkün. Biz de Webtekno ekibi olarak, etkinlikle ile ilgili gelişmeleri sizler için takip ediyor olacağız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0