Bütçe Dostu GM 9 Go Satışa Çıktı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

61
13
12
3
1
General Mobile, GM 9’un daha bütçe dostu olan ve daha düşük özelliklere sahip olan modeli GM 9 Go'yu satışa sundu.

General Mobile, MWC 2019 etkinliğinde tanıttığı GM 9 Pro’yu bugün satışa sundu. Özelliklerinden anlaşılacağı gibi telefon, daha çok bu mecra ile ilk kez tanışanlar için tasarlanmış. General Mobile’ın diğer telefonlarında olduğu gibi bunda da Android One tabanı bulunuyor, yani Google’ın bütün hizmetlerini kullanabileceksiniz.

Telefonu güçlendiren Cortex A53 yongasına 16 GB'lık dâhili depolama ve 1 GB RAM destek oluyor. Ekran ise 5,5 inç boyutunda ve HD+ (720x1440) çözünürlüğünde. Telefonda ilgi çeken özelliklerden biri de çift SIM kart desteği sunması. Arka panelde bir adet 13 megapiksel kamera, ön tarafta ise 5 megapiksel selfie kamerası bulunuyor.

3.500 mAh’lik bataryası da yukarıda bahsettiğimiz özellikler için yeterli diyebiliriz. Telefon, Android 8.1 Oreo (Go Edition) işletim sistemi ile birlikte geliyor. Kutu içeriğinde ise şarj cihazı ve 3,5 mm jak girişli kulaklığını görebiliyoruz. Telefon altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle gelecek. Fiyatı da 899 TL olarak belirlenmiş.

GM 9 Go’yu, eğer akıllı telefonlarla yeni tanışan birine hediye olarak veya ‘alo desin yeter’ mantığıyla alacaksanız almanızı tavsiye ederiz zira cihaz günümüz gereksinimlerini karşılamak için üretilmemiş.Telefonun kendi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gm9go/teknik-ozellikler
61
13
12
3
1
Emoji İle Tepki Ver
61
13
12
3
1