General Mobile, Kendi Yapay Zeka Destekli Asistanını Tanıttı

67
15
7
6
1
Akıllı telefon endüstrisinin en sevilen fiyat/performans markalarından biri olan General Mobile, yapay zeka destekli kendi sanal asistanını tanıttı.

34 ülkede hizmet vermekte olan Türk akıllı telefon üreticisi General Mobile, tüketiciler tarafından genellikle son teknoloji ürünleri uygun fiyatlı olarak sunması ile biliniyor. Ancak General Mobile’ın tüketicilerin beğenisine sunduğu son ürün, beklentilerin çok üzerinde bir teknoloji sunuyor.

Şirket, yapay zeka destekli kendi sanal asistanı General Mobile Asistan’ı tanıttı. ‘General Mobile ile konuş’ komutu ile aktif edilebilen asistan, General Mobile akıllı telefonların tüm özellikleri ve teknik detayları hakkında bilgi verebiliyor. Ayrıca şirket, gayet akıcı ve eğlenceli bir şekilde konuşan asistanın gelecekte daha gelişmiş özelliklere de sahip olacağını belirtti.

Günümüz Android akıllı telefonlarında Google Asistan, varsayılan sanal asistan olarak kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca isteyen kullanıcılar Play Store üzerinden de çeşitli sanal asistanlara ulaşabiliyorlar. Buna karşın General Mobile’ın yapay zeka destekli bir sanal asistan geliştirmiş olması, tüketici memnuniyeti açısından oldukça önemli.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/yapay-zekali-general-mobile-asistani-ortaya-cikti-41156525
67
15
7
6
1
Emoji İle Tepki Ver
67
15
7
6
1