Call of Duty: Mobile, Android ve iOS İçin Resmen Yayınlandı: İşte Tüm Özellikleri

253
24
10
9
7
Activision, verdiği sözün arkasında durarak Call of Duty: Mobile'ı resmen yayınladı. Hem Google Play Store hem de App Store üzerinden indirilebilen oyun, oyunseverlere 5 farklı harita ve 6 farklı oyun modu sunuyor.

Mobil oyunseverlerin uzun süredir bekledikleri gün nihayet geldi çattı. Bugün, 1 Ekim 2019 ve bu da "Call of Duty: Mobile"ın artık hayatımıza girdiği anlamına geliyor. Oyunun tam sürümü birkaç saat önce hem Google Play Store hem de App Store üzerinden erişilebilir oldu. Artık hem iPhone hem de Android telefon sahipleri, PUBG Mobile'ın en büyük rakibini deneyimleyebilecekler.

Call of Duty: Mobile, oyunseverlere yüksek kalitede grafik, hızlı ve aksiyon dolu oyunlar, pek çok mod ve farklı haritalar sunacak. Ayrıca oyun, emülatörler aracılığıyla bilgisayar üzerinden, klavye ve mouse kullanarak veya oyun kolu takılarak oynanabiliyor. 

Call of Duty: Mobile

Aslına bakacak olursak Call of Duty: Mobile, uzunca bir süredir hayatımızın içinde. Oyun bir süredir açık beta kapsamında ve bazı oyuncular Call of Duty: Mobile'a erişme imkanı buldular ancak beta sürüm, pek çok sorunla gelmişti. Oyunseverler bekledikleri ağ performansını alamamışlar, çökmelerle karşı karşıya gelmişler ve kalite yetersiz kalmıştı. Ancak Activision, tüm bu sorunların üstesinden gelebilmek için bir hayli uğraştı.

Call of Duty: Mobile neler sunuyor?

  • Oyunseverler, Call of Duty: Mobile'da 6 farklı modu ücretsiz olarak oynayabilecekler. Bu modlar; Team Deathmatch, Frontline, Domination, Search and Destroy, Free-for-all ve Hardpoint. Bu modların farklı farklı özellikleri bulunuyor ve har modda amaç değişiyor.
  • Call of Duty: Mobile, en azından şu an için 5 farklı haritaya sahip. Bu haritalar; Kill House, Hijacked, CrossFire, NukeTown ve Crash olarak isimlendiriliyor. Her haritanın kendine özel bir yapısı bulunmakta.
  • Oyun içerisinde kazandığınız paralarla veya gerçek para karşılığında satın alacağınız kasaları açarak yeni silahlara sahip olabiliyorsunuz.
  • Call of Duty: Mobile genel olarak PUBG Mobile'a oranla biraz daha hızlı. PUBG Mobile biraz daha taktik üzerine kurulu bir oyun olsa da Call of Duty: Mobile, daha çok çatışmaların içerisinde geçiyor.
  • Oyun kolu, klavye ve mouse desteği bulunuyor. Bilgisayar üzerinden emülatör yardımıyla oynanabiliyor.

Hangi Emülatörü Seçmeliyim?

Activision, Call of Duty: Mobile için "Gameloop Android Emulator"le anlaştı. Yani Activision'ın resmi ortağı bu emülatör. Ancak yine de farklı emülatörler kullanmayı tercih edebilirsiniz. Herhangi bir uyumsuzluk sorunu bildirilmemiş.

Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Call of Duty: Mobile'ı telefonunuza hemen indirmek isterseniz, aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Call of Duty: Mobile App Store

Kaynak : https://fossbytes.com/call-of-duty-mobile-launch-pubg-killer-download/
253
24
10
9
7
Emoji İle Tepki Ver
253
24
10
9
7