Captain Marvel, Dijital Platforma 6 Adet Silinmiş Sahneyle Gelecek

27
8
7
3
1
Marvel, Captain Marvel’ı 28 Mayıs'ta dijital olarak, 11 Haziran'da da Blu-Ray olarak piyasaya sunacak. Filmin dijital ve Blu-Ray formatlarında özel bazı içerikler olacak.

8 Mart 2019 tarihinde vizyona giren Captain Marvel filminin dijital ve Blu-Ray formatları yakında geliyor.

Filmin dijital ve Blu-Ray versiyonlarında özel içerikler, silinmiş altı adet sahne ve kısa filmler gibi özel içerikler yer alacak. Silinmiş sahneler filmin akışına çok fazla etki etmiyor ama yine de silinen sahneleri görmek heyecan verici.

Marvel, dijital ve Blu-Ray versiyonlarında olacak olan özel içerikleri bir basın bülteni aracılığıyla açıkladı. İşte o açıklamalar:

Film Değerlendirmesi

Filme Giriş – Yönetmenler ve senaristler tarafından filmin tanıtımı / Anna Boden & Ryan Fleck

Film Hakkında Yorumlar – Yönetmenler ve senaristler tarafından filmin yorumlanması / Anna Boden & Ryan Fleck

Kısa Filmler

Süper Kahraman Olmak – Brie Larson’un Marvel evrenine katıldığı yolculuğu anlatıyor ve süper kahraman olmanın ne demek olduğunu gösteriyor.

Süper Kahramanın Önemi – Captain Marvel’ın Marvel evrenine girişinin ne kadar etkili olduğunu ve izleyicileri nasıl etkilediği anlatılıyor.

Nick Fury’nin Kökeni – Nick Fury’nin gözünden Marvel evrenindeki önemli olaylara bakış.

Rüya Takımı- Neden Anna Boden ve Ryan Fleck’in mükemmel bir çift olduğunu öğrenin.

Skrulls ve Kree – Skrulls ve Kree’nin çatışmalarına ve filmdeki önemlerine daha yakından göz atın.

Silinmiş Sahneler

En Çok Kime Hayransınız? - Kree komutanı Yon-Rogg onun liderlik yeteneklerini sorgulayan Yüksek İstihbarata yanıt vermelidir.

Starforce Askerleri – Yon-Rogg, Kree’nin tüm ulusları Skrulls belasından koruma amacını gerçekleştirmek için bir oda dolusu öğrenciye ders veriyor.

Torfa’ya Gitme - Vers ve diğer Starforce üyeleri Torfa’yı kurtarma görevlerine hazırlanırken şakalaşırlar.

Ne, Gülümseme Yok Mu? - Filmden bir sahnenin alternatif versiyonu olan bu sahnede, Vers güvenilmez bir yardım teklifi aldığında bir haritaya danışmanlık yapıyor.

Kara Kutu- Keller Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetlerinden bir Quadjet içinde kaçtıktan sonra Vers ve Fury’i izlemeye kalkışıyor

Çaylak Hatası – Çaylak S.H.I.E.L.D ajanı Phil Coulson, direktör Keller’ın utanç verici bir durumdan kurtulmasına yardım eder.

Dijitale Özel Kamera Arkası Görüntüler

Victoria Alonso ile Görsel Efektlere Yolculuk-  Filmin yapımcılarının Marvel’in sinema evrenine yönelik hayal gücünü görsel efekt ekibinin ekrana nasıl yansıttıklarını deneyimleyebileceksiniz.

Bir Hafıza Ne Yapar:- Bir Marvel filminde aksiyon dolu bir sahne oluşturmak için gerekli olanların neler olduğu görebileceksiniz. (Aramızda kalsın,  efsanevi bir takım çabası dışında hiçbir şey!)

Sanat Konsepti – Bu kısımda kaptan Marvel’in sanat eserlerini keşfedip ve görsel gelişimlerine tanık olacaksınız.

Setten Görüntüler - Sahne arkalarının ve prodüksiyon fotoğrafçılığının zenginliğini ortaya çıkaracaksınız.

Kaynak : https://io9.gizmodo.com/captain-marvel-inspires-kree-kids-in-this-exclusive-del-1834853426
27
8
7
3
1
Emoji İle Tepki Ver
27
8
7
3
1