Caviar'dan 40 bin TL'lik Steve Jobs'lı iPhone 11 Pro Tasarımı

30
18
6
4
2
Caviar, iPhone 11 serisi için hazırladığı tasarımlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket bu sefer, Apple'ın efsane CEO'su Steve Jobs'ın ikonikleşen balıkçı yakalı kazağından aldığı bir parçayı, iPhone'ların arkasında yer alan Apple logosunun içerisine yerleştirdi.

Apple'ın eski CEO'larından Steve Jobs, tüm dünyanın saygı duyduğu isimlerden bir tanesi. Apple, en parlak dönemlerini Jobs'ın CEO'luk döneminde yaşadı ve bir daha da o popülaritesine ulaşamadı. Hal böyle olunca da Jobs, tüketicilerin saygı duyduğu bir isim olduğu kadar Apple için de çok önemli isimlerden bir tanesi. 

Şirket geçtiğimiz dönemlerde en yeni iPhone serisini piyasaya sürdü. Ancak Caviar isimli Rusya merkezli bir şirket, Apple'ın yeni iPhone serisi üzerinde bazı ufak dokunuşlar yapmaya karar verdi. Şirket geçtiğimiz dönemlerde iPhone 11 Pro Max'e Titanik'in bir parçasını ekledi. Ayrıca yine aynı şirket, iPhone 11 Pro modelinin çıkıntılı arka kamera kurulumunu da yok etti. Şirket şimdi ise iPhone 11 Pro serisine, Steve Jobs'un bir parçasını ekledi.

iPhone 11 Pro

Hatırlanacağı üzere Steve Jobs, siyah renkli bir kazağa sahipti. Jobs pek çok etkinlikte balıkçı yakalı bu kazakla karşımıza çıkmıştı. İşte Caviar da Jobs'ın bu kazağından bir parça alarak, iPhone'ların arka kısmında bulunan logo bölümüyle birleştirdi. Titanyum kaplamaya sahip olan bu Apple logosunun iç kısmında, Jobs'ın kazağına ait bir parça yer alıyor.

Caviar'ın bu özel tasarımının tek dikkat çeken yanı bu da değil. Şirket, Steve Jobs'ın imzasını da telefonun alt kısmına yerleştirmiş durumda. Ayrıca bu özel tasarımının yan kısımlarında da bunun özel bir tasarım olduğu açıkça gösteriliyor. 

Caviar, bu özel tasarımlı iPhone 11 Pro modellerini 6.290 dolar (yaklaşık 40 bin TL) karşılığında satışa çıkarttı. Şirket, bu özel tasarımdan sadece birkaç adet üretmiş durumda. 

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/tech/luxury-5000-iphone-11-pro-20583895
30
18
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
30
18
6
4
2