Cem Yılmaz'ın A.R.O.G Filminin Hiçbir Zaman Yayınlanmayan Oyunu Ortaya Çıktı

354
103
43
24
23
Oyun geliştiricisi ve yapımcısı Mevlüt Dinç, günümüzden yıllar yıllar önce Cem Yılmaz'ın A.R.O.G filminin bir oyunu üzerinde çalıştığını ancak projenin sonradan iptal edildiğini açıkladı.

2008 yılında vizyona giren A.R.O.G, 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. filminin devamı niteliğindeydi ve günümüz dünyasının ötesinde, uzayda geçen G.O.R.A.'nın tam tersine günümüzden bir milyon yıl öncesinde geçiyordu. A.R.O.G, bir film olarak pek çok unutulmaz sahnesi ile Türk sinema efsaneleri arasına girmeyi başarırken şimdi bir de hiçbir zaman yayınlanmayan bir oyunu olduğu ortaya çıktı.

Bir video oyun geliştiricisi ve yapımcısı olan, aynı zamanda bir dönem Türkiye Dijital Oyunlar Federasyonu Başkanlığı da yapan Mevlüt Dinç, kısa süre önce paylaştığı bir tweet ile günümüzden yaklaşık 12 yıl önce A.R.O.G filminin oyunu üzerinde çalıştığını ancak sonradan projenin hayata geçirilemediğini paylaştı.

cem yılmaz oyun

"12 yıl önce Sobee'yi Telekom'a sattıktan sonraki ilk projem sevgili Cem Yılmaz'ın A.R.O.G filminin oyununu yapmaktı" diyen Dinç, "Projeyi hayata geçiremedik, inşallah bir dahaki sefere" ifadelerini kullandı ve konuyla ilgili detayların "Hayat Bir Oyun" adlı kitabında olduğunu söyledi.

arog oyun

Mevlüt Dinç, söz konusu paylaşımına A.R.O.G oyunundan ekran görüntüleri de ekledi. Ekran görüntülerinden anladığımız kadarıyla oyunda ana karakter olarak filmde Cem Yılmaz tarafından canlandırılan 'Arif' karakterini görecektik. Ayrıca ekranda birden fazla Cem Yılmaz bulunması ve bir geri sayımın yer alması, verilen süre içinde belirli görevlerin tamamlanacağı bir oyun olduğunu düşündürüyor.

Peki siz, bir A.R.O.G oyunu yayınlansaydı oynamak ister miydiniz?

Kaynak : https://twitter.com/MevDinc/status/1404708494259937282
354
103
43
24
23
Emoji İle Tepki Ver
354
103
43
24
23