Çift Kameralı iPhone 7 Plus İddialarını Doğrulayan Bir Fotoğraf Daha!

0
0
0
0
0
Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerine artık haftalar kaldı. iPhone 7 Plus modelinde yer alması beklenen çift kamerayı doğrulayan yeni bir fotoğraf ortaya çıktı.

Apple’ın yeni iPhone modellerinin Eylül ayının ilk ya da ikinci haftasında tanıtılması bekleniyor. Merakla beklenen modellere dair birçok detay şimdiden su üstüne çıkmış durumda. Bunların en merak edilenlerinden biri de çift kameraya yönelik. 

Erken iddialar çift kameranın sadece iPhone 7 Pro olarak adlandırılabilecek yeni bir modelde yer alacağı yönündeydi ancak son dönem iddiaları iPhone 7 Plus’ın çift kamera ile iPhone 7’nin ise tek kamera ile geleceğini gösteriyor. Daha önceki sızıntılara bir yenisi daha eklendi ve bu defa Rose Gold renkli bir iPhone 7 Plus göründü.

Phone Arena sitesinin yayınladığı fotoğraflarda iPhone 7 Plus modelinin, daha önceki sızıntılar ile örtüştüğü görülüyor. Rose renkli kasada çift kamera açıkça görünüyor. iPhone 7 Plus modeline dair sızan tek bilgi çift kamera da değil. Önceki dedikodular yeni cihazda 3 GB bellek yer alacağı yönündeydi. Bakalım Apple Eylül etkinliğinden ne gibi sürprizler ile karşımızda olacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0