Command & Conquer Remaster'dan İlk Video Paylaşıldı

17
5
4
2
1
Command & Conquer Remaster'dan İlk Video Paylaşıldı
Tüm zamanların en çok sevilen ve en popüler gerçek zamanlı strateji oyunlarından olan Command & Conquer, gelişmiş grafiklerle tekrar oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Üstelik oyunun gelişen grafiklerini göstermek için bir video da paylaşıldı.

Command & Conquer Remaster’ın geliştiricileri, yaptıkları bir blog paylaşımında oyunun ilk videosunu serinin hayranlarına gösterdiler. Yaklaşık yarım dakikalık bu videonun amacıysa, şu ana kadar oyuna eklenen yüksek çözünürlüklü grafikleri oyunculara göstermek. Yapılan blog paylaşımında yer alan bilgiye göre video, Command & Conquer Remaster’ın duyurusunun birinci yılı şerefine paylaşıldı.

Video, düşük grafik çözünürlüğü olan eski oyunla başlıyor ve kamera giderek yaklaşıyor. Böylece oyuncular, eski oyunun grafiklerindeki pikselleri daha rahat bir şekilde görebiliyor. Daha sonra ekranda yeni birimler ve yapılar daha detaylı ve keskinliğe sahip şekilde görünüyor.

Oyundaki yenilikler

Yapılan paylaşımda, oyunun Remaster sürümünde de klasik 2 boyutlu görsel tarz kullanılacağı onaylanıyor. Böylece orijinal oyunun otantikliği olabildiğince korunmuş oluyor. Bunun bir yeniden yapım olmadığını hatırlatan geliştiriciler Command & Conquer Tiberian Dawn ve Command & Conquer Red Alert’ın özlerinin bozulmayacağını söylüyor.

Yapılan paylaşımda verilen bilgiye göre Lemon Sky adı verilen bir araçla oynanışa dair her şeyin konsepti yeniden gözden geçirildi, yeniden modellendi ve animasyonlar yeniden tasarlandı. Bunun basit ve önemsiz bir şey olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Grenadier gibi ufak bir birim bile tüm aksiyonları için 600 kareye ihtiyaç duyuyor.

Tüm bunlara ek olarak gerçek zamanlı bir şekilde Legacy ve Remastered grafikler arasında geçiş yapılabiliyor. Bununla ilgili daha fazla örneğe resmi EA'nın sitesinden de bakabilirsiniz.

Kaynak : https://hexus.net/gaming/news/pc/136067-first-command-conquer-remaster-gameplay-video-shared/
17
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
17
5
4
2
1