İkinci Dünya Savaşı Temalı Company of Heroes 3 Duyuruldu [Video]

21
2
1
0
0
Gerçek zamanlı strateji oyunlarının önemli temsilcilerinden Company of Heroes serisinin en yeni oyunu Company of Heroes 3, yayınlanan bir fragmanla duyuruldu. İkinci Dünya Savaşı'nın Akdeniz'de yaşanan olaylarına odaklanan oyun, Steam'de de listelenmeye başladı.

İlk kez 2006 yılında tanışma imkanı yakaladığımız Company of Heroes serisinin en yeni oyunu "Company of Heroes 3" paylaşılan bir fragman ile resmen duyuruldu. Relic Entertainment tarafından geliştirilmekte olan ve SEGA'nın yayınlayacağı oyun, İkinci Dünya Savaşı'nın Akdeniz kıyılarındaki bölümlerine odaklanıyor. Gerçek zamanlı strateji oyunu, bugün itibarıyla Steam'deki yerini almış durumda. 

Relic Entertainment tarafından yapılan açıklamalara göre Company of Heroes 3, hala geliştiriliyor ve oyunun piyasaya sürülebilmesi için, en az 1 yıllık zamana ihtiyaç var. Ancak oyuncuların heyecanını yüksek tutmak isteyen geliştirici ekip, oyunun erken aşamadaki bir Alfa test versiyonunu ücretsiz olarak erişime açtılar. Bu sayede bazı oyuncular, oyunun test aşamasındaki sürümünü 2 Ağustos'a kadar oynayabilecekler.

Company of Heroes 3 için hazırlanan fragman

Company of Heroes 3'ün duyuru fragmanı, sinematik bir şekilde hazırlandığı için oynanışla ilgili detay vermiyor. Bunun farkında olan geliştirici ekip, duyurunun ardından bir de oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan oynanış videosu, gerçek zamanlı strateji oyunlarını seven oyun tutkunlarını neyin beklediğini daha net bir şekilde gösteriyor. Dilerseniz şimdi de Company of Heroes 3'ün oynanış videosuna yakından bakalım.

Company of Heroes 3, yeni bir hikaye moduna da sahip olacak. Oyuncular bu modda, tarihte yaşanan olaylardan esinlenilerek oluşturulmuş görevleri tamamlamaya çalışacaklar. Oyunun standart gerçek zamanlı strateji modu ise serinin önceki oyunlarına göre çok daha fazla sayıda görev ve yeni özellikle karşımıza çıkacak.

Company of Heroes 3

Relic Entertainment ne de SEGA, yaklaşmakta olan Company of Heroes 3'ün kararlı sürümü için sistem gereksinimi açıklamadı. Ancak oyunun Alfa test sürümü için açıklanmış olan sistem gereksinimleri şöyle;

Company of Heroes 3 sistem gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: 8. nesil Intel Core i5
  • Bellek: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060
  • Depolama: 4 GB

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: 8. nesil Intel Core i7
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070
  • Depolama: 8 GB

Company of Heroes 3'ün Steam'deki sayfası, çıkış tarihi ve fiyat bilgisi vermiyor. Ancak oyuncular, bu oyunu daha şimdiden istek listelerine ekleyebilirler. Ayrıca, oyunun Alfa test sürümü henüz Türkiye'de kullanılabilir değil. Şirket, bu konuyla ilgili bir karar mı aldı bilinmez ancak oyunun Steam sayfasını gün içinde takip etmek, oyunu deneyimlemek istiyorsanız avantajınıza olabilir. 

Company of Heroes 3'ün normal sürümünün Steam'deki listeleme sayfasına burada, oyunun Alfa test sürümünün Steam'deki listeleme sayfasına da burada bulunan bağlantıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.polygon.com/22569959/company-of-heroes-3-demo-trailer-announcement-release-date-price-pause-italy-africa
21
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
0
0