Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Marketlerdeki Fahiş Fiyatlar Hakkında Açıklama

320
65
47
4
3
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Marketlerdeki Fahiş Fiyatlar Hakkında Açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde iyiden iyiye yüksek sesle konuşulmaya başlanan yüksek fiyat sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alacağız" diyen Erdoğan, açıklamalarında marketlerdeki fahiş fiyatların varlığını da kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz" sözleriyle uzun bir süredir satın almak istediği hemen her üründe yüksek fiyatlarla karşılaşan vatandaşlara umut dağıttı.

"Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız" diyen Erdoğan, "Ödenecek bedelleri ödedik, katlanılacak tüm sıkıntılara katlandık, artık bunların hasılasını toplama, büyük, güçlü Türkiye’yi adım adım inşa etme vaktidir" diyerek yakın gelecek için olumlu bir tablo çizdi.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cumhurbaskani-erdogandan-enflasyon-ve-fiyat-artislariyla-ilgili-aciklama-6641984/
320
65
47
4
3
Emoji İle Tepki Ver
320
65
47
4
3