Cyberpunk 2077, Bu Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz Oynanabilir Oldu! (Ama Herkese Değil)

9
4
3
2
1
Cyberpunk 2077'nin temel sürümü bu hafta sonu boyunca ücretsiz hâle geldi. Ancak deneme sürümü, yalnızca Xbox ve PlayStation kullanıcılarına sunuluyor. İşte detaylar.

İlk çıktığında oyuncuları hüsrana uğratan ancak daha sonra gelen güncellemelerle günümüzün en çok sevilen oyunlarından biri hâline gelen Cyberpunk 2077’yle ilgili bu hafta başında sevindirici bir gelişme yaşanmıştı. CD Projekt RED, sosyal medya üzerinden oyunun bedavaya denenebileceğini duyurmuştu.

Beklenen gün geldi çattı. Cyberpunk 2077, kısa süreliğine bedavaya oynanabilir oldu. Deneme sürümü üç gün sürecek ve hiçbir ücret talep edilmeyecek. Fakat oynama sınırlaması var. Ayrıca her platformu kapsamıyor. İşte bilmeniz gerekenler.

Cyberpunk 2077, Xbox ve PlayStation oyuncuları tarafından 1 Nisan'a kadar ücretsiz denenebilecek

CD Projekt RED tarafından yapılan açıklamada oyunun yalnızca Xbox Series X/S ve PlayStation 5 oyuncuları tarafından ücretsiz olacağı ifade edilmişti. PC tarafı için ise bir açıklama yok. Yani PC kullanıcıları oyuna ücretsiz erişim sağlayamayacak.

Bugün başlayan ücretsiz deneme, hafta sonu boyunca devam edecek. 1 Nisan günü de sona erecek. Saatleri ise şu şekilde:

  • Başlangıç: 28 Mart TSİ 18.00
  • Bitiş: 1 Nisan TSİ 09.59

Oyuna PlayStation'dan ulaşmak için burayaXbox'tan ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz. Her iki platformda da "Ücretsiz Deneme" yazan kısma tıklayarak oyunu deneyebiliyorsunuz.

Temel sürüm, 5 saat oynama sınırlamasıyla denenebilecek

Deneme sürümü, Cyberpunk 2077’nin temel sürümünü içeriyor. Yani büyük yenilikler getiren 2.0 güncellemesi de dahil önceki tüm güncellemelere sahip versiyon. Ayrıca yeni metro sistemi, araçlar ve dahasını getiren 2.1 güncellemesini de deneyimlemek mümkün olacak. Ancak Phantom Liberty DLC’si denemede yer almıyor.

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S sahiplerine sunulan denemenin 5 saat oynama sınırlaması olacak. Yani 5 saatten fazla oyunu deneyimleyemeyeceksiniz. Ayrıca PlayStation Plus veya Xbox Game Pass gibi aboneliklere de ihtiyaç yok. Tüm kullanıcılar oyunu deneyebilecek.

9
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
4
3
2
1