PlayStation 5'in Görünce Sol Kolda Uyuşmaya Sebep Olan Fiyatı Ortaya Çıktı

311
114
34
32
29
Sony'nin merakla beklenen yeni oyun konsolu PlayStation 5'in görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra fiyatı da ortaya çıktı. Slovakya merkezli bir çevrimiçi perakendeci tarafından listelenen PlayStation 5'in fiyatının yanı sıra piyasaya sürülme tarihi de belirtildi.

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, çoğu oyuncunun hayallerini süsleyen PlayStation konsollarını üretmesiyle biliniyor. Teknolojinin git gide gelişmesi ile birlikte oyunların ve oyun konsollarının da gelişiyor olması su götürmez bir gerçek ve Sony, bu gelişime ayak uydurarak PlayStation 5 isimli yeni nesil konsolunu -tam olarak olmasa da- tanıttı.

Şu anda elimizde bulunan konsolları ikiye hatta üçe katlayacak olan özellikleri ile PlayStation 5, yavaş yavaş hayatımıza girmek için adım atıyor. PlayStation 5, bu zamana kadar piyasaya sürülmüş tüm oyun konsollarından daha güçlü bir yapıya sahip olacak ve ayrıca daha önce hiçbir konsolda görülmeyen fabrika çıkışlı SSD kullanımı PS5 ile birlikte hayatlarımıza girecek. Daha önce görüntüleri ortaya çıkan güçlü oyun konsolunun şimdi de fiyatı ve çıkış tarihi ortaya çıktı.

Slovakya merkezli bir çevrimiçi mağazada satışa sunuldu

PlayStation 5

PlayStation 5'in görüntüleri daha önce elimize geçmişti. Genellikle bilgisayar ortamında tasarlanmış görüntülerin yanı sıra konsolun ilk prototipi ilk defa kanlı canlı bir şekilde ortaya çıkmıştı. PlayStation 5 bekleyen okurlarımıza ilginç bir haberimiz daha var: PlayStation 5, Slovak bir çevrimiçi mağazada 499 euro (3.189 TL) fiyat etiketiyle ön satışa sunuldu.

Eğer Slovak marketin PlayStation 5 listelemesindeki bilgiler doğru ise cihaz, önceki nesil PlayStation 4'ten 100 Euro (Yaklaşık 650 TL) fazla bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek. Sony, PlayStation 5 için yaptığı açıklamalarda konsolun 2020'nin sonlarına doğru piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. ProGamingShop isimli mağazada ise konsolun çıkış tarihinin 4 Aralık olduğu belirtiliyor. 

Kaynak : https://www.mirror.co.uk/tech/playstation-5-price-leak-suggests-20715037
311
114
34
32
29
Emoji İle Tepki Ver
311
114
34
32
29