Disney+’ın ‘Hawkeye’ Dizisinde Kullanacağı Resmi Logo Yayınlandı

17
3
2
0
0
San Diego Comic Con’da Disney+’ya yayınlanacak olan Hawkeye dizisi hakkında açıklamalar yapıldı. Jeremy Renner role geri dönerken Kate Bishop’ı da göreceğiz.

Marvel Sinematik Evreni(MCU) karakterleri arasında orijinal Avengers ekibinde yer alan Hawkeye’ın Disney+’ta yer alacak bir dizisi yapılacağı biliniyor. San Diego Comic Con 2019’da yapılan açıklamada dizinin logosu da ortaya çıktı.

Dizide Jeremy Renner’i bir kez daha Clint Barton/Hawkeye rolünde göreceğiz. Bu yapımda Barton, kendi selefi olan bir sonraki Hawkeye Kate Bishop’a kahramanlık işlerinin temellerini öğretecek.

Marvel’in açıkladığı logo, dizinin nasıl ilerleyeceğine dair aslında önemli bir ipucu barındırıyor. Yayımlandığı dönemin en iyi ana akım çizgi roman serileri arasında bulunan, Matt Fraction’un 2012-2015 arasında yazdığı muhteşem Hawkeye çizgi romanlarındaki logo, bu yapımın da logosunun temelini oluşturuyor. 

Kate Bishop dik kafalı, oldukça varlıklı bir aileden gelen, kendi bildiğini yapmaktan ve kendi doğruları uğruna mücadele etmekten vazgeçmeyen genç bir kadındır. O dönemde ölü olan Hawkeye’ın yerini alıp kendisine Hawkeye (Dişi-Hawkeye değil, She-Hawkeye değil, bayan Hawkeye değil, Hawkeye)  demeye başlamıştır. 

Disney+ dizisi bu karakteri, o seride karşılaştığımız daha gündelik ve yıkıcı sorunları ekranlarımıza taşıyacak. Serideki gibi bir de pizzasever köpek bulmaları halinde mini dizi muhtemelen tadından yenmeyecek. 

Dizinin yayın tarihi olarak 2021 yılının sonbaharı gösteriliyor. Kate Bishop rolünü kimin oynayacağına dair bir açıklama yok ancak 2021’e kadar oldukça uzun bir süre var. Çizgi romanlarda bu serinin ardından önemli bir noktaya gelen ve Young Avengers (Genç Yenilmezler) gibi ekiplere katılan Bishop’ın aynı başarıyı MCU’da da yakalayıp yakalayamayacağını göreceğiz. 

Sizce Hawkeye dizisi nasıl olacak?

Kaynak : https://mashable.com/article/hawkeye-disney-plus-marvel-sdcc-2019-reveal/
17
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
0
0