Disney'in Star Wars Oteli, Sanıldığı Kadar Rahat Olmayacak

26
15
5
4
4
Geçtiğimiz yıllarda projesi açıklanan Star Wars Oteli hakkında pek çok yeni detay verildi. Görünüşe göre bu otel, o kadar gerçekçi olacak ki ziyaretçiler, tatilden çok bir uzay mesaisinde gibi hissedecekler.

Disney, geçtiğimiz hafta gerçekleşen D23 Etkinliği’nde Star Wars: Galactic Starcruiser olarak bilinen otel hakkında bir sürü yeni bilgi sundu ve bu hafta Florida, Orlando'da yapılan Star Wars Galaxy's Edge’in açılışında çok daha ayrıntılı bilgilere yer verdi.

Florida’da yer alacak olan Galaxy's Edge parkının ne zaman açılacağına değinmeyen Disney yetkilileri, kendilerine yöneltilen üç gün, iki gecelik bir deneyim için kişi başına yaklaşık 1.400 dolar sorusuna ne onaylayıcı ne de reddedici bir yanıt vermediler. Bu da pek çok kişi tarafından otelde yapılacak olan bir konaklamanın ortalama maliyetlerine dair bazı ipuçları olarak görülüyor.

Penceresi olan 'penceresiz' bir otel: 

Star Wars Oteli

Evet, otellerde pencereler yer alacak fakat bu pencereler, aslında uzayda olduğunuz izlenimini veren ekranlardan ibaret olacaklar. Yani hiçbiri gerçek birer pencere değil. Böylece konuklar, kendilerinin Star Wars hikâyelerinin içinde yaşadıklarını hissedecekler ve tamamen sürükleyici bir dünyaya adım atacaklar. Ayrıca gemide, direniş hücresi gibi farklı hücreler de yer alacak.

"Galaxy’s Edge"e “pod” ile yapılan bir yolculuğun yanı sıra (ki bu gerçekten bir yer altı taşımacılığı olacak) Halcyon'dan ayrılmanın başka bir yolu olmayacak. Başka bir deyişle Star Wars Oteli, bitinceye kadar eve gitmenize izin verilmeyen 60 saatlik bir "Cinayete Nasıl Ev Sahipliği Yapılır?" partisi gibi olacak. İlk bakışta eğlenceli olan bu deneyim, uzun vadede yorucu olacak gibi görünüyor.

Star Wars Oteli Direniş Hücresi

Bazı çılgınca şeylerin de olacağı otelde konuklar, yolculuk boyunca gizli direniş toplantılarına davet edilebilecekler. Muhtemelen bu, günlük hayatınızda pek yapmadığınız bir şey olacak ve bir tür uzay iletişim cihazını kontrol etmeniz sizden istenecek.

Bilmediğiniz bir dizi ekrandan başlayarak ve yoğun bir baskı altında uzun bir talimat listesine bağlı olarak çalışmak zorunda olacaksınız. Ayrıca gemiyi gerekli anlarda uzay savaşı senaryosunda çalıştırmak zorunda kalacaksınız ki bu da epey zor olacak.

Kendinizi tamamıyla Star Wars evreninde gibi hissetmenizi sağlayacak Galactic Starcruiser’da, tatilden çok çalışmak gibi hissettiren pek çok şey var. Galaksinin en rahat oteli olmayacağı kesin olan bu otel, ziyaretçilerini oldukça yoracak diyebiliriz.

Kaynak : https://mashable.com/article/star-wars-hotel-starcruiser-preview/
26
15
5
4
4
Emoji İle Tepki Ver
26
15
5
4
4