DJI, Yeni Minik Drone'u Mini SE'yi Uygun Sayılabilecek Fiyatıyla Duyurdu

14
2
2
1
0
DJI, giriş seviye ve nispeten uygun fiyatlı yeni drone'u Mini SE'yi duyurdu. Mavic Mini'nin teknik özellikleri ile Mini 2'nin tasarımını birleştiren drone, hobi amaçlı drone arayışında olan tüketicilere hitap ediyor. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli olmayan ürün, bazı ülkelerde şimdiden satışa çıkmış durumda.

Günlük kullanıma yönelik drone sektörünün önemli temsilcilerinden DJI, yeni bir drone tanıtımı gerçekleştirdi. Nispeten küçük boyutlara sahip olan ve daha çok hobi amaçlı arayışta olan tüketicilere hitap eden bu drone, "Mini SE" olarak isimlendiriliyor. Peki DJI'ın yeni drone modeli tüketicilere neler vadediyor?

DJI Mini SE, 20 dakika kesintisiz olarak uçabilen bir yapıya sahip. 4 kilometre civarında kablosuz kontrol menziline sahip olan drone, sahip olduğu kamera ile 12 MP çözünürlüğe sahip fotoğraf, 2,7K çözünürlüğe sahip video çekimleri yapabiliyor. Yaklaşık 250 gram ağırlığında olan mini drone, bu özellikleriyle şirketin başka bir ürünü olan "Mavic Mini" ile neredeyse aynıymış gibi görünüyor.

Karşınızda, DJI Mini SE

DJI Mini SE

Başlangıç seviyesi bir ürün olarak karşımıza çıkan DJI Mini SE'nin tasarımına baktığımızda, bu drone'un Mavic Mini'nin teknik özellikleriyle Mini 2'nin tasarımının birleştirilmesilmesinden oluşmuş gibi göründüğünü söyleyebiliyoruz. Haliyle DJI hayranları, bu drone'u hem kullanırken hem de gördüklerinde, pek şaşırmayacaklar.

DJI Mini SE, dünya genelinde satışa sunulmayacak. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre yalnızca bazı ülkelerdeki tüketiciler, bu drone'u satın alma imkanı yakalayacaklar. Bu bağlamda, drone'un şimdilik Brezilya ve Malezya gibi ülkelerde satışa çıkarıldığını da belirtelim. DJI Mini SE'nin fiyatı ise 325 dolar.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2021/07/03/dji-mini-se-goes-official-only-available-selected-markets/
14
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
1
0