Dünyanın İlk Yandan Kızaklı Telefonu ZTE Axon S'in Basın Görselleri Ortaya Çıktı

56
10
6
2
2
Daha önce Axon M modeli ile çift ekranlı akıllı telefon deneyimini tüketicilerle buluşturan ZTE, şimdi de dünyanın ilk yandan kızaklı akıllı telefonunu tanıtmayı planlıyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE’nin yeni akıllı telefonu ZTE Axon S sızdırıldı. Dünyanın ilk yandan kızaklı akıllı telefonu olarak kayıtlara geçen cihaz, Mi Mix 3 gibi dikine kızaklı akıllı telefonların aksine yatak kızak mekanizmasına sahip. Bu kızaklar sayesinde herhangi bir delik ya da çentiğe boşluk bırakmadan tam ekran sunan cihaz, ayrıca arka tarafta da açıkta bir kamara sergilemiyor.

ZTE Axon S’in en büyük özelliği, hem ön hem de arka kameralarının kızağın içine gizlenmiş olması. Çift ön kamerası ile muhteşem bir selfie performansı sunan cihaz, arkada ise üçlü kamera kurulumuna sahip. Artık amiral gemisi segmentinde standart haline gelen ekrana gömülü parmak izi tarayıcıya sahip olan cihazın basın görsellerindeki ekran görüntülerinden anladığımız kadarı ile 5G desteği de bulunuyor.

Sızıntılara göre cihaz, Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak ve 5G desteğinden de anlayabileceğimiz gibi Snapdragon X50 modem ile gelecek. Cihazın 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı olması bekleniyor. Ekran boyutu şu an için bilinmese de çerçevesiz tasarımın 6.3-6.5 inçlik bir ekranı mümkün kılması muhtemel. Cihazın üçlü arka kameralarından biri 48 MP diğeri 19 MP çözünürlüğe sahip olacak. Üçüncü kamera ise 5x optik yakınlaştırma destekleyecek.

Kaynak : https://www.igyaan.in/178451/zte-axon-s-features/
56
10
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
56
10
6
2
2