EA Sports, FIFA 22'nin Tanıtımına İşaret Eden Kısa Bir Video Paylaştı

17
3
3
2
0
Dünyanın en popüler futbol oyun serilerinden biri olan FIFA'nın yeni versiyonu için geri sayımda artık sona yaklaşıyoruz. FIFA 22'nin tanıtımına çok az bir süre kaldığı, bugün EA Sports'tan yapılan paylaşımla açıklandı.

Futbol simülasyonları arasında önemli bir yeri bulunan FIFA serisi, uzun yıllardır elde ettiği oyuncu sayısı ve EA'in kasasına hatırı sayılır meblağları katmasıyla biliniyor. Futbolda yeni sezonun başlaması için gün saydığımız bugünlerde, serinin yeni oyunu FIFA 22'nin de çıkışını bekliyoruz.

Oyuncuları daha fazla bekletmek istemeyen EA Sports, resmi EA SPORTS FIFA Twitter hesabından yedi saniyelik kısa bir video yayınladı. Bu videoda vurgulanan bir tarih ise dikkat çekti: 11 Temmuz, yani yarın.

FIFA'nın yenisi yakında geliyor

Paylaşımı görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayın.

FIFA 22'nin kapak yıldızının, PSG takımının Fransız oyuncusu Kylian Mbappe olacağı daha önce açıklanmıştı. Muhtemelen videoda yer alan ancak yüzünü göremediğimiz oyuncu da Mbappe'nin kendisi. 

Videonun son bölümünde oyunun logosunun altında 11 Temmuz ifadesi yer alıyor. Bilindiği üzere 11 Temmuz 2021, tüm dünyada futbolseverler için iki önemli karşılaşmanın da gerçekleştirileceği tarih. 11 Temmuz'da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'nin Wembley Stadyumu'nda İtalya - İngiltere arasında final maçı oynanacak. 

Günün bir diğer büyük finalinde ise Copa Amerika finalinde Arjantin ile Brezilya karşı karşıya gelecek. Yani dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin mücadeleye doyacakları bir gün olacak. EA Sports da herkesin futbol konuştuğu 11 Temmuz'da oyunu açıklayacaktır.

Oyun sonbaharı bulabilir

mbappe

Daha önce de FIFA serisinde yer alan oyunların çıkışının eylül ayını gördüğüne şahit olmuştuk. Hatta geçtiğimiz yıl oyunun çıkışı ekim ayına sarkmıştı. Bu yıl da benzer şekilde FIFA 22 oynamaya başlamak için muhtemelen eylül ayının sonlarını bekleyeceğiz. 

FIFA 22'ye bu yıl yeni ikon futbolcular eklenecek. Son yıllarda çok fazla yenilik barındırmamak ile itham edilen EA Sports'un bu oyun için nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. 2022 yılında serinin en büyük rakibi PES de geri dönecek.

Kaynak : https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1413875809727746053
17
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
3
2
0